جک دریپر به دلیل مصدومیت از مسترز مادرید و رم کنار رفت
جک دریپر، نفر اول سابق تنیس بریتانیا، با اعلام تشدید مصدومیت تاندون زانوی خود، از حضور در مسابقات مسترز مادرید این هفته و مسترز رم ماه آینده انصراف داده است. دریپر که اخیراً از دورهای طولانی مصدومیت بازگشته بود، تنها چهارمین مسابقه ترکیبیاش در زمین خاک را در بارسلونا تجربه کرد و در همان بازی به علت درد زانو مجبور به کنارهگیری شد.
او سال گذشته در مادرید به فینال خاک رسید و در رم نیز تا مرحله یکچهارمنهایی بالا آمد و مجموعاً ۸۵۰ امتیاز ارزشمند رنکینگ دارد که با غیبت در این دو رویداد از دست خواهد داد و دلیل اصلی سقوط احتمالی او به خارج از جدول ۷۰ نفر برتر جهان خواهد بود. او سال گذشته تا رتبه چهارم رنکینگ جهانی نیز صعود کرده بود.
دریپر درباره وضعیت فعلی گفت: «مصدومیت زانو من را از حضور در مادرید و رم باز میدارد، اما خوشحالم که آسیب جدیتر نیست. روند ریکاوری خوب پیش میرود و امیدوارم برای رولان گاروس آماده باشم.»
در ادامه این فصل، دریپر قصد دارد پیش از رولان گاروس (فرنچ اوپن که از ۳ خرداد آغاز میشود)، در تورنمنتهایی مانند هامبورگ یا ژنو شرکت کند تا شرایط مسابقهای خود را بازسازی کند.
شرایط تنیسبازان انگلیسی دیگر
به جز دریپر، سونای کارتال نیز به علت مصدومیت کمر کل فصل زمین خاک را از دست داده است و در مادرید غایب است. اما کیتی بولتر و کامرون نوری به عنوان نمایندگان اصلی بریتانیا در جدول اصلی تورنمنت مادرید حضور دارند.
چشمانداز آینده دریپر
دریپر پس از دوران پرفراز و نشیب مصدومیتهای متعدد، از جمله آسیب شانه و مفصل ران در سال گذشته، سال ۲۰۲۵ را با قهرمانی در مسترز ایندین ولز و نایبقهرمانی مادرید آغاز کرد، اما دوباره دچار بدشانسی و مصدومیت شد.
با از دست رفتن امتیازات مادرید و رم، او به احتمال زیاد در سیدبندی رولان گاروس و ویمبلدون از بخت کمتری برخوردار خواهد بود.
دریپر در پایان گفت: «تجربه استراحت و دوری از دنیای تنیس به من آموخت که فراتر از ورزش نیز باید به زندگی توجه کرد. بعد از دوران مصدومیت همیشه تلاش کردهام با قدرت بیشتر بازگردم.»

















ارسال دیدگاه