تغییر رویکرد بارسلونا در مدیریت بازیکنان قرضی

بررسی سیاست جدید باشگاه بارسلونا در فروش و مدیریت بازیکنان قرضی به جای بازگرداندن تعداد زیادی از آن‌ها پس از اتمام دوره قرض.

تغییر رویکرد بارسلونا در مدیریت بازیکنان قرضی

باشگاه بارسلونا دیگر مانند گذشته سیاست بازگرداندن تعداد زیادی بازیکن پس از پایان دوره قرضی به تیم اصلی را اجرا نمی‌کند. این باشگاه اکنون ترجیح می‌دهد بازیکنانی که در برنامه‌های سرمربی جای ندارند را به‌صورت فروش دائمی، با گزینه بازخرید یا با حفظ بخشی از حقوق آینده به تیم‌های دیگر منتقل کند.

این رویکرد نوین باعث شده تا بارسلونا از ازدحام بازیکنان در شروع نقل‌ و انتقالات تابستانی جلوگیری کند و فضای آرام‌تری را در آغاز پیش‌فصل تجربه کند. در تابستان امسال، تنها اوریول رومئو پس از پایان دوره قرضی به تیم بازمی‌گردد و وضعیت او هنوز نهایی نشده است. دو بازیکن دیگر قرضی یعنی کلمان لنگله و الکس وایه نیز تیم را به صورت دائمی ترک کرده‌اند.

برای مقایسه، در سال‌های گذشته تعداد زیادی بازیکن قرضی پس از پایان قرارداد به بارسلونا بازمی‌گشتند. برای مثال، سال گذشته هشت بازیکن و در سال‌های قبل ۵ تا ۱۱ بازیکن به تیم بازمی‌گشتند که همین موضوع، مدیریت برنامه‌های فنی تیم را دشوار می‌کرد. اکنون اما به نظر می‌رسد فقط وضعیت خروج یا ماندن رومئو برای باشگاه باقی مانده باشد.

پیش‌بینی می‌شود تابستان آینده نیز این روند ادامه یابد و شاید تنها آنسو فاتی یکی از بازیکنان قرضی باشد که به جمع بارسلونا بازخواهد گشت، آن هم در صورتی که انتقال او به صورت دائمی به تیمی دیگر انجام نشود.

در مجموع، سیاست تازه بارسلونا در فروش بازیکنان و کاهش تعداد بازگشتی‌ها، هم شرایط اقتصادی بهتری را برای باشگاه به وجود آورده و هم نظم بیشتری در نقل‌ و انتقالات ایجاد کرده است.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles