هودی‌های خنک‌کننده؛ سلاح مخفی کادر انگلیس در گرمای جام جهانی

کادر فنی تیم ملی فوتبال انگلیس با استفاده از هودی‌های ضد آفتاب و گجت‌های خنک‌کننده مخصوص، برای مبارزه با گرمای شدید در محل تمرینات جام جهانی آماده شده‌اند.

هودی‌های خنک‌کننده؛ سلاح مخفی کادر انگلیس در گرمای جام جهانی

در جریان تمرینات تیم ملی فوتبال انگلیس در شهر کانزاس سیتی آمریکا، توماس توخل، سرمربی این تیم، با پوشیدن هودی و کلاه مخصوص ضد آفتاب، روش متفاوتی را برای مقابله با گرمای سوزان انتخاب کرده است. در حالی که بازیکنان با تاپ‌های ورزشی مشغول تمرین بودند، توخل با هودی ویژه‌ای که برای محافظت در برابر اشعه خورشید طراحی شده، سعی در کاهش تأثیر گرما داشت.

این هودی‌ها که توسط انجمن فوتبال انگلیس و بر اساس تحقیقات علمی تهیه شده‌اند، برای فیلتر کردن اشعه‌های مضر خورشید، خنک نگه داشتن بدن و کاهش تعریق طراحی شده‌اند. علاوه بر توخل، دیگر اعضای کادر فنی مانند آنتونی بَری، نیکلاس مایر و جاستین کوکرین نیز از این فناوری استفاده کردند.

بازیکنان انگلیس نیز به ابزارهای خنک‌کننده پیشرفته از جمله دستگاه خنک‌کننده کف دست و جلیقه‌های خنک‌کننده مجهز شده‌اند تا بتوانند بهتر در گرمای مسابقات جام جهانی دوام بیاورند. مطالعات نشان می‌دهد که حداقل یک‌سوم دیدارهای این جام در دمای بالای ۲۶ درجه سانتی‌گراد برگزار خواهد شد.

در این تمرین، بوکایو ساکا به دلیل برنامه اختصاصی برای بهبود مصدومیت آشیل، خارج از زمین تمرین کرد و احتمالا تا دیدار آخر مرحله گروهی غایب خواهد بود.

این اقدام تیم انگلیس می‌تواند الگویی مناسب برای تیم‌های حاضر در جام جهانی و به‌خصوص کشورهایی مانند ایران باشد که با شرایط آب‌وهوایی مشابه روبرو می‌شوند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles