سلـتیک و چالش‌های نقل و انتقالاتی؛ برندن راجرز چه می‌خواهد؟

تحلیل شرایط فعلی نقل و انتقالات سلـتیک، نیازهای فنی تیم و دغدغه‌های هواداران و کادرفنی با نگاهی از منظر مدیریت باشگاه.

سلـتیک و چالش‌های نقل و انتقالاتی؛ برندن راجرز چه می‌خواهد؟

این روزها بحث نقل و انتقالات تابستانی باشگاه سلـتیک و عملکرد برندن راجرز به یکی از موضوعات داغ فوتبال اروپا، به ‌ویژه در اسکاتلند تبدیل شده است. راجرز، سرمربی اهل ایرلند شمالی، پیش از این در گفت‌وگوهایی صریح و بی‌پرده، نارضایتی خود را از کمبود جذب بازیکنان جدید با وجود نیاز واضح تیم، پنهان نکرده است. او در مصاحبه‌های اخیر بارها تأکید کرده که در خصوص اضافه شدن بازیکن جدید تا دقیقه نود هیچ قولی نمی‌دهد و کار را به «صبر» و «انتظار» سپرده است.

تا اینجای پنجره نقل و انتقالات تابستانی، سلـتیک تنها چهار خرید هزینه‌بر ثبت کرده است: بنجامین نیگرن، هایاتو اینامورا، شین یامادا و کالوم اسمند. با این حال از بین این چهار نفر، به نظر می‌رسد تنها نیگرن شانس فیکس بودن را دارد. خروج دو بازیکن کلیدی یعنی ژوتا (به خاطر مصدومیت تا پایان سال) و نیکلاس کوهن (که به تیم کومو واگذار شد)، عملاً سلـتیک را با کمبود یک وینگر مواجه کرده است.

در خط حمله، همچنان خلا بعد از خروج کیوگو فوروهاشی احساس می‌شود. یامادای ژاپنی هنوز فرصت زیادی برای اثبات خودش نیافته و کالوم اسمند هم فعلاً برای تیم دوم سلـتیک بازی می‌کند. همچنین تیم با کمبود گزینه در پست مدافع چپ مواجه است؛ گرگ تیلور به تیم پائوک پیوسته و جفری شلوپ پس از اتمام قرارداد قرضی رفته است. هرچند خرید کیران تیرنی (آزاد از آرسنال) نقطه قوتی بود، اما هنوز برای پوشش کامل این پست کافی به نظر نمی‌رسد.

از نگاه تحلیل‌گران اسکاتلندی همچون پت بونر و بسیاری از هواداران، بیشترین نگرانی‌ها در مورد گزینه‌های هجومی و جایگزین برای کالوم مک‌گرگور، کاپیتان تیم، در خط هافبک است. تیم نیاز مبرمی به یک مهاجم نوک تمام‌کننده، وینگر سرعتی و همچنین ذخیره سالم و قابل اعتماد برای تیرنی در دفاع چپ دارد. برندن راجرز هم با صراحت اعلام کرده با وجود امیدواری برای جذب بازیکنان بیشتر، فعلاً فقط با داشته‌های موجود باید کنار بیاید؛ موضوعی که برای هواداران پرشمار سلـتیک خوشایند نیست.

بررسی نقل و انتقالات تابستانی امسال نشان می‌دهد که پنجره هنوز باز است و همه چیز تا دقیقه آخر ممکن است تغییر کند. این وضعیت برای تمام باشگاه‌های فوتبال، از جمله تیم‌های ایرانی، قابل درک است؛ چراکه با نزدیک شدن به پایان پنجره نقل و انتقالات، فشار رسانه‌ها، هواداران و حتی مدیران بر سرمربی دوچندان می‌شود. با این حال تجربیات گذشته هم نشان داده، باشگاه‌هایی که زودتر و هدفمندتر وارد عمل شده‌اند، در طول فصل نتیجه‌گیری بهتری داشته‌اند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles