مذاکرات برای فروش سهام کریستال پالاس به مالک نیویورک جتس

در پی صعود کریستال پالاس به لیگ اروپا و با توجه به قوانین یوفا مبنی بر جلوگیری از مالکیت همزمان یک فرد در چند باشگاه حاضر در یک رقابت، سهام‌دار این باشگاه در حال مذاکره برای فروش سهام خود است.

مذاکرات برای فروش سهام کریستال پالاس به مالک نیویورک جتس

باشگاه فوتبال کریستال پالاس که با قهرمانی در جام حذفی، موفق به کسب سهمیه لیگ اروپا شده است، این روزها به دلیل مسائل مالکیتی در مرکز اخبار فوتبال اروپا قرار دارد. جان تکستور، سهام‌دار عمده باشگاه، پیشنهادی برای فروش سهام خود دریافت کرده است. طرف اصلی این مذاکرات وودی جانسون، مالک تیم مشهور NFL نیویورک جتس است.

با توجه به اینکه گروه ایگل فوتبال به ریاست تکستور، مالک اصلی باشگاه فرانسوی لیون (یکی دیگر از تیم‌های حاضر در لیگ اروپا) نیز محسوب می‌شود، یوفا با استناد به قوانین خود در زمینه تضاد منافع، حضور همزمان دو تیم تحت مالکیت یک گروه را در یک رقابت اروپایی ممنوع می‌داند. این موضوع باعث شده سرنوشت حضور پالاس در لیگ اروپا در هاله‌ای از ابهام قرار گیرد.

مدیران کریستال پالاس اخیراً به سوئیس سفر کرده‌اند تا طی مذاکره با مسئولان یوفا، برای مجوز شرکت در لیگ اروپا استدلال خود را ارائه دهند و تأکید دارند تکستور کنترل قاطع بر اداره باشگاه ندارد. در صورت نهایی شدن فروش سهام توسط تکستور به جانسون، مسیر برای حضور پالاس در فصل آینده لیگ اروپا هموار خواهد شد.

وودی جانسون، که سابقه فعالیت سیاسی و حتی سفارت ایالات متحده در انگلستان را دارد، فصل گذشته برای تماشای بازی‌ها به ورزشگاه سل‌هرست پارک رفته است. با این حال هنوز باشگاه نیویورک جتس و کریستال پالاس در خصوص این مذاکرات اظهار نظری نکرده‌اند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles