رد پیشنهاد ولورهمپتون برای جذب راب ادواردز توسط میدلزبرو

باشگاه میدلزبرو درخواست باشگاه ولورهمپتون برای مذاکره با راب ادواردز، سرمربی فعلی خود را رد کرد. ولورهمپتون که پس از اخراج ویتور پریرا به دنبال سرمربی جدید است، ادواردز را از گزینه‌های اصلی خود می‌دانست اما میدلزبرو که در حال حاضر جایگاه خوبی در چمپیونشیپ دارد، حاضر به از دست دادن سرمربی خود نیست.

رد پیشنهاد ولورهمپتون برای جذب راب ادواردز توسط میدلزبرو

باشگاه میدلزبرو درخواست باشگاه وولورهمپتون واندررز برای مذاکره با راب ادواردز، سرمربی فعلی خود را رد کرد. پس از جدایی ویتور پریرا از هدایت ولوز به دلیل کسب نتایج ضعیف در ده هفته ابتدایی لیگ برتر، مدیران وولورهمپتون مذاکراتی را برای یافتن جانشین آغاز کردند. ادواردز که فصل گذشته لوتون تاون را به لیگ برتر رسانده بود و سابقه بازی و مربیگری در باشگاه وولورهمپتون را هم دارد، یکی از گزینه‌های اصلی این باشگاه بود.

با این حال، میدلزبرو که در حال حاضر در رتبه سوم لیگ چمپیونشیپ قرار دارد و فصل را با ادواردز خوب شروع کرده، تمایلی به صدور مجوز مذاکره ندارد. شنیده می‌شود که وولورهمپتون برای جذب ادواردز باید مبلغ قابل توجهی به عنوان غرامت به باشگاه میدلزبرو بپردازد؛ مربی‌ای که تنها از خرداد ماه امسال سکان هدایت این تیم را بر عهده گرفته است.

اوضاع برای وولورهمپتون چندان مناسب نیست؛ این تیم در 10 هفته ابتدایی لیگ برتر تنها دو امتیاز گرفته و با فاصله 8 امتیازی نسبت به تیم هفدهم، در قعر جدول قرار دارد. آن‌ها در هفته آینده باید با چلسی بازی کنند. پیش از این، گری اونیل نیز از گزینه‌های جانشینی بود که از رقابت کنار رفت.

کوتاه درباره راب ادواردز: او سابقه بیش از 100 بازی برای وولورهمپتون در سال‌های 2004 تا 2008 را در کارنامه دارد و پس از دوره کوتاه مربیگری موقت و مربیگری در این باشگاه، بر مسند هدایت تیم‌هایی نظیر فارست گرین راورز، واتفورد و در فصل گذشته لوتون تاون نشست. ادواردز پس از سقوط لوتون به دسته پایین‌تر، در فصل جاری هدایت میدلزبرو را با قراردادی سه ساله در اختیار گرفت.

  • میدلزبرو تاکید کرده به حفظ سرمربی جوان و موفق خود متعهد است و اجازه جدایی او را صادر نخواهد کرد.

  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی