کلودیو براگا، مهاجم جوان و پرتلاش پرتغالی، پس از درخشش در لیگ دسته دوم نروژ، با قراردادی سه ساله به باشگاه هارتس اسکاتلند ملحق شد. باشگاه هارتس برای جلب رضایت آلسوندس، تیم قبلی براگا، مبلغی نامشخص پرداخت کرده است.
براگا که در سه فصل گذشته بهترین گلزن آلسوندس بوده، سابقه بازی در تیمهای ریو آوه B، والادارس گاایا، فاتیما و ایدهآل پرتغال را نیز در کارنامه دارد. او پس از نقل مکان به نروژ و پیوستن به موس در دسته سوم، نهایتا راهی آلسوندس شد و فصل گذشته با ثبت ۱۰ گل و ۸ پاس گل، نقش پررنگی در خط حمله تیمش ایفا کرد؛ هرچند تیمش موفق به صعود نشد.
در فصل جدید نیز، او در ۱۰ بازی چهار گل به ثمر رسانده است و هماکنون آلسوندس در رده هفتم جدول جای دارد. سرمربی هارتس، درک مکاینس، جذب این بازیکن را هیجانانگیز دانسته و از توانایی فنی و شم گلزنی او تمجید کرده است. به گفته مکاینس، براگا علاوه بر بازی در پست مهاجم مرکزی، توانایی بازی در تمام پستهای هجومی را دارد و روحیهای مثبت و ارادهای برای پیشرفت فردی و تیمی نشان داده است.
این چهارمین خرید تابستانی باشگاه هارتس است؛ پیش از این قرضگرفتن التون کابانگو دائمی شده و الکساندروس کیزریدیس و اویسین مکانتی نیز به ترکیب تیم اضافه شدهاند. هواداران هارتس امیدوارند با حضور این بازیکن جدید پرتغالی، خط حمله تیمشان تقویت شده و در رقابتهای پیشرو عملکرد موفقی داشته باشند.















ارسال دیدگاه