تیم فوتبال چلسی یکی از نمایندگان پرقدرت اروپا، در اولین بازی خود از رقابتهای جام جهانی باشگاهها به مصاف تیم لسآنجلس افسی رفت و با گلهای پدرو نتو و انزو فرناندز موفق شد با نتیجه ۲-۰ حریف آمریکایی خود را شکست دهد.
این دیدار که به میزبانی آتلانتا برگزار شد، از همان ابتدا با مالکیت توپ و میدان چلسی همراه بود. در نیمه اول حملات پیاپی شاگردان انزو مارسکا سرانجام در دقیقه ۳۴ توسط پدرو نتو به گل تبدیل شد؛ وی با یک حرکت تکنیکی زیبا و ضربهای دقیق اولین گل بازی را به ثمر رساند.
در نیمه دوم لسآنجلس افسی تلاش کرد که به بازی برگردد اما چلسی با حفظ تمرکز و بهرهگیری از بازیکنان جوان خود، به بازی برتر ادامه داد. در دقیقه ۷۹ لیام دلپ با یک پاس مناسب توپ را به انزو فرناندز رساند تا او نیز گل دوم را وارد دروازه لوریس کند.
در ادامه آبیهای لندن بازی را کنترل کردند تا در نهایت با یک پیروزی ارزشمند و شروعی خوب در جام جهانی باشگاهها، به استقبال دیدارهای بعدی بروند. این نتیجه نشان داد که چلسی با ترکیب جدیدش، انگیزه بالایی برای رسیدن به قهرمانی مسابقات دارد.
















ارسال دیدگاه