محاکمه پل دویل به دلیل اتهامات مرتبط با حادثه رژه پیروزی لیورپول

پل دویل، مرد ۵۴ ساله‌ای که متهم است با خودرو خود طی رژه قهرمانی باشگاه لیورپول به جمعیتی از مردم برخورد داشته است، در دادگاه لیورپول حضور یافت. اتهامات او شامل ضرب و جرح عمدی و رانندگی خطرناک است و وی تمام اتهامات را رد کرده است. دادگاه تاکید کرد که اعضای هیأت منصفه نباید به اخبار یا شبکه‌های اجتماعی توجه کنند و فقط براساس مدارک دادگاه قضاوت کنند.

در یکی از پرونده‌های پر سر و صدای روزهای اخیر، پل دویل، فردی ۵۴ ساله اهل منطقه وِست دربی لیورپول، به اتهام رانندگی خطرناک و صدمه زدن به بیش از ۱۳۰ نفر در جریان رژه قهرمانی تیم فوتبال لیورپول، در دادگاه مادرید حاضر شد. این حادثه در خیابان واتر لیورپول و پس از جشن قهرمانی لیورپول رخ داد که در آن، جمع زیادی از شهروندان، از جمله دو نوزاد، آسیب دیدند.

دویل با ۳۱ اتهام از جمله ۹ فقره ضرب و جرح عمدی، ۱۷ فقره تلاش برای ضرب و جرح عمدی و سه فقره زخم زدن عمدی روبه‌رو است. همچنین یک اتهام رانندگی خطرناک و یک اتهام آشوب عمومی هم به وی وارد شده است که همگی را رد کرده و خود را بی‌گناه می‌داند.

قاضی اندرو منری خطاب به هیأت منصفه گفت که پرونده دویل به واسطه فضای عمومی و توجه رسانه‌ای «اهمیت ویژه‌ای دارد» و لازم است اعضا تنها براساس شواهد دادگاه مادرید تصمیم بگیرند و از اخبار یا شبکه‌های اجتماعی دوری کنند.

همچنین بیان شد که اتهامات جدید بر اساس مدارک پزشکی به روزرسانی شده است، اما دویل پاسخ همه این اتهامات را «بی‌گناه» اعلام نمود. آن چه قابل توجه بود، اشک‌های دویل و نگرانی آشکار او هنگام ورود به دادگاه مادرید بود.

این حادثه بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های انگلستان داشت و جامعه هواداران فوتبال را شوکه کرد؛ چراکه جمعی از علاقه‌مندان به فوتبال و خانواده‌ها هدف حادثه قرار گرفتند. دادگاه مادرید قرار است در روزهای آینده با ارائه مدارک بیشتر از سوی دادستانی ادامه پیدا کند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی