شوک بزرگ در بُدو؛ آیا بحران واقعی برای منچسترسیتی رقم خورده است؟

شکست تاریخی ۳-۱ منچسترسیتی مقابل بودو/گلیمت نروژ نه تنها اولین پیروزی این تیم نروژی در لیگ قهرمانان اروپا بود، بلکه زنگ خطر را برای شاگردان گواردیولا به صدا درآورد. آیا این تنها یک لغزش مقطعی است یا نشانه‌ای از بحرانی عمیق‌تر در اردوی آبی‌پوشان شهر منچستر؟

شوک بزرگ در بُدو؛ آیا بحران واقعی برای منچسترسیتی رقم خورده است؟

شهر کوچک بُدو در شمال نروژ شامگاه سه‌شنبه شاهد یکی از بزرگ‌ترین شگفتی‌های لیگ قهرمانان اروپا بود؛ جایی که تیم ناشناخته بودو/گلیمت موفق شد با نتیجه ۳-۱ منچسترسیتی را مغلوب کند. این نخستین پیروزی تاریخ این باشگاه در لیگ قهرمانان بود و در مقابل، شکست دردناکی برای سیتیِ گواردیولا رقم زد — تیمی که سه سال پیش فاتح همین تورنمنت شده بود.

منچسترسیتی پس از یک دوره افت در لیگ برتر، حالا در اروپا هم طعم ناکامی تلخی را چشیده است. ترکیب جوان و کم‌تجربه، غیبت ستارگان کلیدی بین مصدومان و محرومان و فرم ضعیف بازیکنانی نظیر ارلینگ هالند باعث شد گواردیولا شب دشواری را در شمال اروپا پشت سر بگذارد.

کارشناسان همچون کریس ساتن این شکست را برای سیتی خجالت‌آور توصیف کرده‌اند. حالا آن‌ها برای صعود بدون دغدغه باید در دیدار بعدی به جدال گالاتاسرای بروند وگرنه خطر سقوط به پلی‌آف آن‌ها را تهدید خواهد کرد.

گواردیولا پس از بازی ضمن پذیرفتن مسئولیت، تأکید کرد تیمش در مقطعی بحرانی قرار دارد: «احساس می‌کنم همه چیز بر خلاف ماست، اما باید شرایط را تغییر دهیم.» اما پرسش اصلی اینجاست: آیا این یک بحران عمیق برای قهرمان سابق است یا بعد از عبور از مشکلات، آن‌ها بازخواهند گشت؟

شما هواداران فوتبال ایرانی، فکر می‌کنید این ناکامی یک اتفاق مقطعی است یا باید نگران آینده شاگردان گواردیولا بود؟ نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی