پیش‌بینی هفته ۲۳ لیگ برتر انگلیس توسط کریس ساتن، میهمانش و هوش مصنوعی

در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر جزیره، کریس ساتن به همراه اینا هاردویک و هوش مصنوعی مسابقات را پیش‌بینی کرده‌اند. رقابت جالب میان مدل انسانی و ماشین، تأثیر فیلم جدید سایپان درباره روی کین و بحث پیرامون نحوه پیش‌بینی نتایج فوتبال مورد توجه قرار گرفته است.

پیش‌بینی هفته ۲۳ لیگ برتر انگلیس توسط کریس ساتن، میهمانش و هوش مصنوعی

پیش‌بینی‌های جنجالی کریس ساتن و هوش مصنوعی

هفته بیست‌وسوم لیگ برتر انگلیس علاوه بر رقابت درون زمین، میدان رقابت برای پیش‌بینی نتایج میان انسان‌ها و هوش مصنوعی نیز شد. کریس ساتن، ملی‌پوش سابق انگلیس و کارشناس فعلی BBC، امسال هر هفته مسابقات لیگ را پیش‌بینی می‌کند، اما این‌بار ایانا هاردویک، بازیگر نقش روی کین در فیلم جدید سایپان، نیز مهمان او بود. در کنار این دو، پیش‌بینی‌های AI نیز ارائه شد تا رقابت کامل شود.

فیلم سایپان و تاثیر شخصیت کاریزماتیک روی کین

جدال معروف میان روی کین و میک مک‌کارتی، که پیش از جام جهانی ۲۰۰۲ ایرلند را شوکه کرد، امسال سوژه فیلم سینمایی «سایپان» شده است. هاردویک برای ایفای نقش روی کین ساعت‌ها مصاحبه و تصاویر بازی‌هایش را بررسی کرد تا بتواند شخصیت پیچیده او را به نمایش بگذارد.

پیش‌بینی‌های مهم هفته ۲۳

  • وستهام – ساندرلند: ساتن ۱-۱، هاردویک ۲-۱ ساندرلند، AI ۲-۱ وستهام
  • برنلی – تاتنهام: ساتن ۰-۰، هاردویک ۱-۱، AI ۲-۱ تاتنهام
  • فولام – برایتون: ساتن ۲-۱، هاردویک ۲-۰ فولام، AI ۱-۱
  • منچسترسیتی – ولورهمپتون: ساتن ۳-۱، هاردویک ۴-۰ سیتی، AI ۳-۰
  • بورنموث – لیورپول: ساتن ۲-۱ لیورپول، هاردویک ۲-۲، AI ۳-۱ لیورپول
  • برنتفورد – ناتینگهام فارست: ساتن ۲-۱، هاردویک ۲-۰، AI ۱-۱
  • کریستال پالاس – چلسی: ساتن ۰-۱، هاردویک ۳-۲ پالاس، AI ۲-۰ چلسی
  • نیوکاسل – استون ویلا: ساتن ۲-۱ نیوکاسل، هاردویک ۳-۲ ویلا، AI ۲-۲
  • آرسنال – منچستریونایتد: ساتن ۲-۰، هاردویک ۲-۱ آرسنال، AI ۳-۱ آرسنال
  • اورتون – لیدز: ساتن ۱-۱، هاردویک ۳-۱ اورتون، AI ۲-۱ اورتون

نگاه ایرانی به رقابت پیش‌بینی‌ها

در سال‌های اخیر هوش مصنوعی وارد تحلیل داده‌های فوتبالی شده است، اما این فصل نشان داده هنوز حس فوتبال و تجربه انسانی مانند پیش‌بینی‌های ساتن و میهمانانش، گاهی نتایج بهتری دارد. بحث بین بینش سنتی فوتبالی و اعتماد به الگوریتم‌ها، چه در پیش‌بینی مسابقات داخلی ایران یا لیگ‌های مهم اروپایی، ادامه دارد.

نظر شما چیست؟ آیا دیتا و هوش مصنوعی باید جایگزین حس فوتبالی کارشناس‌ها شود یا تلفیق هر دو بهترین مسیر است؟


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی