باشگاه رنجرز اسکاتلند رسماً اعلام کرد رایان نادری، مهاجم ۲۲ ساله اهل آلمان، را از تیم هانزا روستوک جذب کرده است. نادری که سابقه حضور در آکادمی بورسیا مونشنگلادباخ را دارد و فصل جاری موفق به زدن ۸ گل و ثبت ۵ پاس گل در ۱۸ بازی برای هانزا روستوک شده، پس از عملکرد خوبش در ۳ لیگا آلمان مورد توجه قرار گرفت.
دنی رول، سرمربی رنجرز درباره این انتقال گفت: «نادری نمونه بازیکنی است که استعداد بالایی دارد و میتوانیم کمک کنیم سطح بازی او ارتقا یابد.» نادری با امضای قراردادی بلندمدت به رنجرز پیوست و چهارمین خرید زمستانی این تیم لقب گرفت.
نادری در مصاحبه با سایت رسمی باشگاه گفت: «تابستان امسال سخت کار کردم و خوشحالم که یک فرصت بزرگ دیگر در رنجرز نصیبم شد. امیدوارم بتوانم برای تیم تاثیرگذار باشم.»
رایان نادری با ملیت دوگانه آلمانی و بلغاری، و شانس بازی برای تیم ملی چک، سابقه بازی در تیم دوم گلادباخ، دینامو درسدن و حالا هانزا روستوک را داشته و حالا به چالش جدیدی در لیگ اسکاتلند قدم گذاشته است.



















ارسال دیدگاه