گواردیولا خواهان تغییر قانون برای حضور گوهی در فینال کارابائو کاپ

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی، از لیگ فوتبال انگلیس خواسته تا قوانین خود را تغییر دهد و مارک گوهی بتواند در فینال جام اتحادیه مقابل آرسنال بازی کند. گواردیولا تاکید کرده این موضوع کاملا منطقی است و انتظار دارد مسئولین مسابقات نگاه تازه‌ای به این قانون داشته باشند.

گواردیولا خواهان تغییر قانون برای حضور گوهی در فینال کارابائو کاپ

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی، پس از راهیابی تیمش به فینال کارابائو کاپ خواهان تغییر قانونی شد که باعث غیبت مدافع جدید تیمش، مارک گوهی، در بازی نهایی مقابل آرسنال می‌شود.

طبق مقررات فعلی، بازیکنان باید پیش از پایان پنجره نقل‌و‌انتقالات زمستانی یا بازی رفت مرحله نیمه‌نهایی به تیم ملحق شوند تا در فینال بازی کنند. گوهی که از کریستال پالاس به منچسترسیتی پیوست، به دلیل ثبت قرارداد پس از دیدار رفت با نیوکاسل، از حضور در فینال محروم است.

گواردیولا با تأکید بر این که تغییر این قانون اقدامی منطقی است، گفت: «امیدوارم بتوانیم مسئولان کارابائو کاپ را قانع کنیم تا گوهی در فینال حضور داشته باشد. او بازیکن ماست و ما حقوقش را می‌پردازیم.»

شایان ذکر است که منچسترسیتی با نتیجه مجموع ۵-۱ مقابل نیوکاسل صعود کرد و قرار است ۲۲ مارس در ورزشگاه ومبلی به مصاف آرسنال برود.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی