مورینیو: رئال زخمی پادشاهی خطرناک است

ژوزه مورینیو، سرمربی بنفیکا، پیش از دیدار حساس پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا، رئال مادرید را تیمی زخمی اما بسیار خطرناک توصیف کرد. بنفیکا ماه گذشته در دیداری دراماتیک مادرید را شکست داد و حالا این دو تیم باید بار دیگر به مصاف هم بروند.

مورینیو: رئال زخمی پادشاهی خطرناک است

ژوزه مورینیو، سرمربی حال حاضر بنفیکا و سرمربی پیشین رئال مادرید، پیش از تقابل مجدد تیمش با رئال در پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا تأکید کرد که مادرید زخمی، پادشاهی خطرناک خواهد بود.

بنفیکا ماه گذشته با گل دقیقه ۹۸ دروازه‌بان خود، آنتولی تروبین، رئال را ۴-۲ شکست داد و باعث سقوط این تیم از رتبه سوم به نهم لیگ قهرمانان شد. مادرید ۱۵ بار فاتح این تورنمنت شده و شکست در لیسبون شوک بزرگی را برای آنها در پی داشت.

مورینیو اظهار داشت: «آن‌ها زخمی شده‌اند و پادشاه زخمی خطرناک است.»

سرمربی پرتغالی تأکید کرد: «ما با اعتماد به نفس و هدف وارد بازی رفت می‌شویم اما می‌دانیم که رئال همیشه توانایی بازگشت و انتقام را دارد. این دیدار بسیار دشوار خواهد بود.»

مورینیو در دوران حضورش روی نیمکت رئال مادرید موفق به فتح لالیگا، کوپا دل ری و سوپرجام اسپانیا شد.

بنفیکا در حالی میزبان دیدار رفت است که رئال مادرید با اختلاف دو امتیاز صدرنشین لالیگا نیز هست. این دیدار یکی از مهم‌ترین تقابل‌های دور پلی‌آف لیگ قهرمانان اروپا خواهد بود.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی