رد پیشنهاد ۵۰ میلیون پوندی تاتنهام برای محمد کدوس توسط وستهام

باشگاه وستهام پیشنهاد ۵۰ میلیون پوندی باشگاه تاتنهام برای جذب محمد کدوس، ستاره غنایی خود را رد کرد. با اینکه کدوس تمایل به ترک لندن و پیوستن به تیمی حاضر در لیگ قهرمانان اروپا دارد، اما مذاکرات میان دو باشگاه همچنان ادامه دارد. وستهام معتقد است که بند فسخ قرارداد این بازیکن ۸۵ میلیون پوند است، در حالی که تاتنهام به دنبال کاهش مبلغ خرید است.

باشگاه وستهام یونایتد پیشنهاد ۵۰ میلیون پوندی تیم فوتبال تاتنهام را برای انتقال محمد کدوس، هافبک هجومی غنایی، رد کرد.

کدوس در سال ۲۰۲۳ با مبلغ ۳۸ میلیون پوند از آژاکس به وستهام پیوست و تاکنون طی ۶۵ بازی در لیگ برتر انگلیس، موفق به ثبت ۱۳ گل و ۹ پاس گل برای این باشگاه شده است.

گفته می‌شود محمد کدوس برای جدایی از وستهام و پیوستن به یک تیم حاضر در لیگ قهرمانان اروپا، به خصوص تاتنهام، ابراز تمایل کرده است. تاتنهام با قهرمانی در لیگ اروپا به این رقابت‌ها راه یافته و مقصدی جذاب برای این بازیکن محسوب می‌شود.

باشگاه وستهام بند فسخ قرارداد کدوس را ۸۵ میلیون پوند اعلام کرده اما تاتنهام امیدوار است مبلغ پیشنهادی را کاهش دهد. طبق گزارش‌ها، دست‌کم شش باشگاه معتبر اروپایی پیگیر جذب کدوس بوده‌اند، اما چلسی گزینه جدی برای انتقال وی نیست.

با توجه به اینکه گراهام پاتر، فصل جدید را به عنوان سرمربی وستهام آغاز می‌کند، احتمال دارد بخشی از ستارگان این تیم با هدف تقویت و بازسازی تیم به فروش برسند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی