حامد لک شاگرد یحیی گل‌محمدی در فولاد خوزستان شد

حامد لک، دروازه‌بان باتجربه فوتبال ایران، با قراردادی یک‌ساله دوباره به فولاد خوزستان پیوست تا برای سومین بار شاگرد یحیی گل‌محمدی شود. پیش از این، لک زیر نظر این سرمربی در تیم‌های صبای قم و پرسپولیس نیز بازی کرده بود. انتقال این گلر باتجربه به فولاد در راستای تقویت خط دروازه این باشگاه صورت گرفت و با توجه به سابقه موفقیت‌آمیز همکاری او با گل‌محمدی، این اقدام قابل توجهی برای هواداران فولاد به شمار

حامد لک شاگرد یحیی گل‌محمدی در فولاد خوزستان شد

باشگاه فولاد خوزستان موفق شد با حامد لک، دروازه‌بان فصل گذشته مس رفسنجان و دروازه‌بان پیشین خود، به توافق نهایی رسیده و قراردادی یک‌ساله با او امضا کند. این انتقال به درخواست یحیی گل‌محمدی، سرمربی جدید فولاد و در راستای تقویت دروازه این تیم انجام شد. یحیی گل‌محمدی در فصل گذشته با مشکلات عدیده‌ای در پست دروازه‌بان روبه‌رو بود و حالا دوباره شاگرد سابق خود را به تیم جدیدش آورده است.

حامد لک پیش‌تر تجربه کار با یحیی گل‌محمدی را در صبای قم و پرسپولیس داشته است و بهترین دوران فوتبالی‌اش را نیز زیر نظر این مربی سپری کرده بود. لک یک فصل درخشان در فولاد خوزستان (در لیگ هفدهم) داشت و پس از آن راهی تیم‌های نساجی مازندران، ماشین‌سازی تبریز، پرسپولیس و مس رفسنجان شد. او با پرسپولیس به قهرمانی لیگ برتر، سوپرجام و صعود به فینال لیگ قهرمانان آسیا نیز رسید.

این دروازه‌بان طی سه فصل اخیر در مس رفسنجان عملکرد خوبی داشت اما قرارداد خود را با این تیم تمدید نکرد و در نهایت تصمیم گرفت به پیشنهاد فولاد خوزستان پاسخ مثبت بدهد تا بار دیگر شاگرد یحیی گل‌محمدی شود. با رسمی‌شدن این قرارداد، حامد لک حالا دوباره عضوی از سرخ‌پوشان اهوازی است و برای تقویت ترکیب این تیم در فصل آینده لیگ برتر فوتبال ایران تلاش خواهد کرد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی