وحید هاشمیان پیش از سایر بازیکنان پرسپولیس به اردوی ترکیه می‌رود

طبق اخبار منتشر شده، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس زودتر از اعضای تیم در محل اردوی ترکیه حاضر خواهد شد تا شرایط را بررسی کند و همه چیز را برای شروع تمرینات آماده کند.

وحید هاشمیان پیش از سایر بازیکنان پرسپولیس به اردوی ترکیه می‌رود

سرخپوشان پرسپولیس قصد دارند تمرینات پیش‌فصل خود را از روز چهارشنبه در شهر ارزروم ترکیه آغاز کنند. در همین راستا، وحید هاشمیان، سرمربی تیم پرسپولیس، پیش از حضور بازیکنان و اعضای دیگر تیم، خود را به این کشور خواهد رساند تا شرایط اردوی آماده‌سازی را از نزدیک بررسی کند. این در حالی است که هاشمیان قرار است مستقیماً از آلمان راهی ترکیه شود.

او با این اقدام تلاش می‌کند تا پیش از شروع رسمی تمرینات، تمامی امکانات و شرایط لازم برای آماده‌سازی تیم را فراهم آورد و نظارت ویژه‌ای بر وضعیت محل اردو داشته باشد. طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، انتظار می‌رود طی روزهای آینده بازیکنان خارجی باشگاه نیز به ترکیه ملحق شوند.

حضور پیش از موعد سرمربی در محل اردو، نشان‌دهنده اهمیت بالای آماده‌سازی و برنامه‌ریزی دقیق برای فصل جدید لیگ برتر ایران است. هواداران پرسپولیس نیز امیدوار هستند که تیم محبوبشان با پشتوانه تمرینات مناسب، عملکرد موفقی در فصل آینده فوتبال ایران داشته باشد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی