استقلال ممکن است به مصاف رونالدو برود؛ النصر راهی لیگ قهرمانان آسیا شد

حضور رسمی النصر عربستان با کریستیانو رونالدو در لیگ قهرمانان ۲ آسیا تایید شد و استقلال ایران ممکن است با این تیم روبرو شود. شکایت باشگاه الوحده علیه النصر توسط مرکز داوری ورزش عربستان رد شد و النصر اجازه حضور در این رقابت‌ها را پیدا کرد.

استقلال ممکن است به مصاف رونالدو برود؛ النصر راهی لیگ قهرمانان آسیا شد

پس از هفته‌ها انتظار و نگرانی، سرانجام مشخص شد که تیم النصر عربستان با حضور ستاره سرشناس خود، کریستیانو رونالدو، جواز حضور در لیگ قهرمانان ۲ آسیا را دریافت کرده است. این موضوع به دنبال رد شکایت باشگاه الوحده از سوی مرکز داوری ورزش عربستان اتفاق افتاد.

اتفاقات از جایی آغاز شد که النصر در دیداری مقابل الوحده در لیگ روشن به دلیل تأخیر اتوبوس تیمش با یک ساعت تأخیر به زمین آمد. باشگاه الوحده با ثبت شکایت رسمی، مدعی شد که تأخیر اتوبوس النصر ناشی از مسیر اشتباه بوده و شرایط فورس ماژور را در این باره رد کرد. آنها درخواست کردند نتیجه بازی ۳-۰ به نفعشان اعلام شود تا بتوانند در لیگ باقی بمانند.

اما رای نهایی به سود النصر صادر شد و این تیم توانست به طور رسمی در لیگ قهرمانان ۲ آسیا شرکت کند. با این اتفاق، نماینده ایران یعنی استقلال ممکن است فصل آینده با تیم رونالدو در یک گروه قرار گیرد و شاهد یکی از جذاب‌ترین تقابل‌های فوتبالی در سطح آسیا باشیم.

این حضور النصر و احتمال رویارویی با بازیکنان بزرگی چون رونالدو، جذابیت و اهمیت لیگ قهرمانان آسیا را برای فوتبالدوستان ایرانی دوچندان می‌کند. حال باید منتظر قرعه‌کشی و برنامه‌ریزی مسابقات بمانیم تا ببینیم آیا استقلال و النصر برابر هم قرار خواهند گرفت یا خیر.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی