دین هویسن، مدافع جوان و تازه خریداریشده تیم رئال مادرید، به دلیل دریافت کارت قرمز مستقیم در دقیقه ۹۶ بازی قبلی تیمش، دیدار نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل پاریسنژرمن را از دست داد. او پس از انجام یک خطای پنالتی روی گیراسی و اعلام پنالتی از سوی داور برزیلی، اخراج شد.
این اتفاق زمانی رخ داد که نتیجه بازی ۳-۱ به سود رئال مادرید بود اما بروسیا دورتموند توانست از این فرصت پنالتی بهرهمند شود. هویسن که با مبلغ ۵۸ میلیون یورو از بورنموث به رئال پیوسته، تا پیش از این اخراج در همه دیدارها حضور کامل داشت.
ژابی آلونسو، سرمربی رئال، اکنون مجبور است از بازیکنانی مانند رودیگر، آسنسیو، میلیتائو و خاکوبو رامون برای زوجسازی در خط دفاعی مقابل پاریسنژرمن بهره ببرد. غیبت هویسن میتواند تاثیر مهمی بر ترکیب دفاعی و تاکتیکی رئال مادرید در این رویارویی حساس داشته باشد.
دیدار رفت نیمهنهایی رئال مادرید و پاریسنژرمن چهارشنبه برگزار خواهد شد و انتظار میرود یکی از دیدنیترین مسابقات امسال فوتبال اروپا باشد.










ارسال دیدگاه