نیوکاسل پیشنهاد ۸۰ میلیون پوندی تاتنهام برای تونالی را رد کرد

باشگاه نیوکاسل یونایتد پیشنهاد حدود ۸۰ میلیون پوند تاتنهام برای جذب ساندرو تونالی، هافبک ایتالیایی خود را رد کرد. نیوکاسل در موقعیت قوی برای درخواست مبلغ بالاتر قرار دارد و باشگاه‌های دیگری چون منچسترسیتی و آرسنال نیز وضعیت تونالی را زیرنظر دارند.

نیوکاسل پیشنهاد ۸۰ میلیون پوندی تاتنهام برای تونالی را رد کرد

باشگاه نیوکاسل یونایتد پیشنهاد ۸۰ میلیون پوندی تاتنهام برای خرید ساندرو تونالی، هافبک ملی‌پوش ایتالیایی خود را رد کرد. با وجود علاقه‌مندی روبروتو ده زربی، سرمربی اسپرز، به این بازیکن و بررسی شرایط مالی برای جذب او، نخستین پیشنهاد تاتنهام مورد موافقت قرار نگرفت.

نیوکاسل که پیش‌تر آنتونی گوردون را به بارسلونا فروخته، اعلام کرده تنها طبق شرایط خود بازیکنانش را به فروش می‌رساند. قرارداد تونالی تا سال ۲۰۳۰ اعتبار دارد و این مسئله موقعیت باشگاه را در هرگونه مذاکره‌ای تقویت کرده است.

از سوی دیگر باشگاه‌های منچسترسیتی و آرسنال شرایط تونالی را پیگیری می‌کنند. بازار نقل‌ و انتقالات فعلی نیز با توجه به قیمت‌گذاری هافبک‌ها، دست نیوکاسل را برای کسب مبلغ بیشتر باز گذاشته است.

در هفته‌های اخیر شاهد پیشنهادات بالاتر برای بازیکنان دیگر نظیر الیوت اندرسون و درخواست مبالغ مشابه از سوی باشگاه‌هایی چون وستهام برای مدل‌هایی چون ماتیوس فرناندس بوده‌ایم که همه این‌ها نشان از تورم بازار نقل‌ و انتقالات دارد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی