جرمی دُوکو، بازیکن تیم ملی بلژیک و باشگاه منچسترسیتی، به دلیل تصمیم خود برای ترک اردوی بلژیک در جام جهانی و همراهی همسرش هنگام تولد اولین فرزندشان، با واکنشهای متفاوتی روبهرو شد. همسر دُوکو قرار است در هفته دوم جولای زایمان کند و او تمایل دارد حتی در صورت صعود بلژیک به مرحله یکچهارم نهایی، به خانه بازگردد.
دُوکو اظهار داشت: «این اولین فرزندم است و طبیعتاً دوست دارم کنار خانوادهام باشم. اما فوتبال معمولا پیچیدگیهای خاص خود را دارد و فدراسیون نیز شرایط بازیکنان را درک میکند.»
با این حال، این تصمیم دُوکو با انتقادات فرانسه پیِرون، مجری شبکه L'Equipe، مواجه شد که نقش پدر را هنگام تولد فرزند چندان مهم ندانست و حضور در جام جهانی را مهمتر قلمداد کرد. او گفت: «جام جهانی یک لذت بینظیر است و شاید هرگز تکرار نشود.» این اظهارنظر واکنشهای متعددی در فضای مجازی و همچنین از سوی ورزشکارانی چون برایم اسلوم، بوکسور فرانسوی، را به همراه داشت که نقش پدر و اهمیت حضور او را مهم دانست.
فرانسه پیِرون بعدتر بابت این اظهارات از مخاطبان خود عذرخواهی کرد و تأکید کرد که قصد بیاهمیت جلوه دادن نقش پدر را نداشته است.
بلژیک اعلام کرد دُوکو به دلیل بیماری بازی دوم مرحله گروهی جام جهانی مقابل ایران را از دست خواهد داد و این تیم در اولین بازی خود برابر مصر با نتیجه ۱-۱ به تساوی رسید.

















ارسال دیدگاه