محرومیت ۱۰ ساله تیم آرسنال تیوات به دلیل تبانی در مسابقات اروپایی

یوفا تیم آرسنال تیوات مونته‌نگرو را به دلیل دخالت در تبانی بازی‌های اروپایی، به مدت ده سال از حضور در رقابت‌های اروپایی محروم کرد. این حکم شامل جریمه مالی سنگین و محرومیت مادام‌العمر برخی بازیکنان و مسئولان مربوطه نیز هست.

محرومیت ۱۰ ساله تیم آرسنال تیوات به دلیل تبانی در مسابقات اروپایی

محرومیت ۱۰ ساله تیم آرسنال تیوات به دلیل تبانی در مسابقات اروپایی

به دنبال تحقیقات گسترده درباره ادعای تبانی، اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) باشگاه آرسنال تیوات از کشور مونته‌نگرو را به مدت ۱۰ سال از حضور در تمامی رقابت‌های اروپایی محروم کرد. علاوه بر این، تیم مونته‌نگرویی باید جریمه‌ای به مبلغ ۵۰۰ هزار یورو پرداخت کند. این حکم تا پایان فصل فوتبالی ۳۵-۲۰۳۴ اجرا خواهد شد.

ماجرا به دیدار مرحله مقدماتی لیگ کنفرانس اروپا میان تیم آلاشکرت ارمنستان و آرسنال تیوات در ژوئیه ۲۰۲۳ برمی‌گردد که طبق تحقیقات رسمی، آرسنال تیوات قوانین انضباطی یوفا شامل اصل صداقت و سلامت مسابقات (ماده‌های ۱۱ و ۱۲) را نقض کرده است.

علاوه بر محرومیت تیم، یوفا اعلام کرده است که نیکولا چلبیچ (بازیکن) و رانکو کرگوویچ (مسئول باشگاه) برای تمام عمر از هرگونه فعالیت مرتبط با فوتبال محروم شدند. سه بازیکن دیگر یعنی چتکو مانویلوویچ، دوسان پولتیچ و رادوله ژیوکوویچ نیز هر یک به مدت ۱۰ سال محروم شده‌اند.

این اقدامات جدی از سوی یوفا با هدف افزایش شفافیت و برخورد بدون اغماض با تخلفات اخلاقی و تبانی در فوتبال اروپا انجام شده است.

در فوتبال ایران هم همواره اهمیت صحت و سلامت مسابقات مورد توجه فدراسیون و هواداران بوده، و در سال‌های اخیر نمونه‌های برخورد با تبانی و دستکاری نتایج مطرح شده است. تصمیم یوفا پیام روشنی به همه تیم‌ها در سطح بین‌المللی درباره جدیت مبارزه با فساد در فوتبال ارسال می‌کند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی