جک استیونز، کاپیتان تیم ساوتهمپتون، اخیراً قرارداد خود را با این باشگاه انگلیسی به مدت سه سال دیگر تمدید کرد. این مدافع باتجربه که از سال ۲۰۱۱ و زمانی که از تیم پلیموث آرگیل به جمع زیر ۲۱ سالههای ساوتهمپتون پیوست، همواره نسبت به حضور خود در این باشگاه احساس غرور و وفاداری داشته است.
استیونز در مصاحبهای با رادیو BBC گفته است: «همیشه با افتخار در این باشگاه بازی کردهام و این حس برای من همیشه باقی خواهد ماند. واقعاً از ساوتهمپتون بابت این قرارداد و اعتمادی که به من داشتند، سپاسگزارم. خوشحالم که سه سال دیگر هم کنار تیم خواهم بود.»
با این تمدید، جک استیونز ممکن است رکورد ۱۷ فصل حضور پیاپی در جمع قدیسان (Saints) را ثبت کند که در دنیای پرتحول فوتبال امروزی قابلی توجه است. این اتفاق بازتابی از ثبات و نقش کلیدی او در ترکیب تیم است، موضوعی که از دید بازیکنان و هواداران ایرانی نیز همیشه ارزشمند بوده و نشانه تعهد به باشگاه است.















ارسال دیدگاه