بازگشت پوچتینو به تاتنهام در حال حاضر غیرواقعی است

مائوریتسیو پوچتینو، سرمربی تیم ملی آمریکا، احتمال بازگشت به باشگاه تاتنهام را رد کرد و گفت در این مقطع چنین چیزی عملی نیست. صحبت‌های او پس از اخراج آنژه پستکوغلو از سرمربیگری تاتنهام و مطرح شدن نامش به عنوان یکی از گزینه‌های جانشینی، توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرد.

بازگشت پوچتینو به تاتنهام در حال حاضر غیرواقعی است

مائوریتسیو پوچتینو، سرمربی آرژانتینی فعلی تیم ملی فوتبال آمریکا، به شایعات بازگشت احتمالی‌اش به باشگاه تاتنهام قویاً واکنش نشان داد و این احتمال را در شرایط فعلی غیرواقعی دانست. پوچتینو که سابقه هدایت تاتنهام از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۹ را دارد، در گفتگو با خبرنگاران پس از شکست ۲-۱ آمریکا مقابل ترکیه، تاکید کرد که تمرکزش بر مسئولیت فعلی‌اش است و برنامه‌ای برای تغییر ندارد.

او گفت: "امروز این موضوع واقع‌بینانه نیست. جایی که من و کادر فنی‌ام اکنون حضور داریم، پاسخ روشن است. من پس از جدایی از تاتنهام همیشه نامم در فهرست شایعات بوده، اما اکنون شدیداً درگیر کار با تیم ملی آمریکا هستم."

این صحبت‌ها در شرایطی مطرح شد که مدیران تاتنهام پس از قهرمانی تیم‌شان در لیگ اروپا و با وجود آن، تصمیم به برکناری آنژه پستکوغلو گرفتند. شایعات درباره جانشین او بالا گرفته و اسامی متعددی در رسانه‌های انگلیسی مطرح شده است که پوچتینو هم یکی از آنهاست.

در این میان، توماس فرانک (سرمربی برنتفورد) و مارکو سیلوا (سرمربی فولام) به عنوان گزینه‌های اصلی جانشینی تیتر اخبار هستند.

پوچتینو در دوران حضورش در تاتنهام، این تیم را به فینال لیگ قهرمانان اروپا و نایب قهرمانی لیگ برتر رساند و از محبوبیت خوبی میان هواداران این باشگاه برخوردار است. با این حال، او اعلام کرد که تا آینده قابل پیش‌بینی، تمرکز خود را از تیم ملی آمریکا برنمی‌دارد؛ به ویژه آنکه آمریکا یکی از میزبانان جام جهانی ۲۰۲۶ است.

از سوی دیگر، باشگاه تاتنهام قرارداد بن دیویس، مدافع ولزی، را تا سال ۲۰۲۶ تمدید کرد. او با ۳۵۸ بازی، باسابقه‌ترین بازیکن کنونی تیم محسوب می‌شود.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی