نوواک جوکوویچ سهام‌دار باشگاه فوتبال لومان فرانسه شد

نوواک جوکوویچ، اسطوره تنیس جهان، با خرید بخشی از سهام باشگاه فوتبال لومان فرانسه، وارد دنیای مدیریت فوتبال شد. این باشگاه که به تازگی به لیگ ۲ فرانسه صعود کرده، اعلام کرد که علاوه بر جوکوویچ، چهره‌های مطرحی از دنیای فرمول یک، از جمله فیلیپه ماسا و کوین مگنوسن نیز در میان سرمایه‌گذاران جدید حضور دارند. این سرمایه‌گذاری که به رهبری گروه برزیلی آوت‌فیلد انجام شده، نشان‌دهنده رویکرد تازه لومان در ترکی

نوواک جوکوویچ سهام‌دار باشگاه فوتبال لومان فرانسه شد

نوواک جوکوویچ، نام‌آشناترین تنیسور معاصر و پرافتخارترین تنیس‌باز دنیا، به تازگی سهام‌دار بخشی از باشگاه فوتبال لومان فرانسه شده است. این خبر را باشگاه لومان رسماً اعلام کرد و جوکوویچ که همواره به خاطر ذهنیت قوی و انگیزه بالایش شناخته می‌شود، حالا در عرصه مدیریتی فوتبال نیز حضور دارد.

در کنار جوکوویچ، دو ستاره سابق مسابقات فرمول یک، یعنی فیلیپه ماسا و کوین مگنوسن نیز در جمع سرمایه‌گذاران جدید باشگاه حضور پیدا کرده‌اند. محوریت این سرمایه‌گذاری با کنسرسیوم برزیلی OutField به رهبری پدرو اولیورا بوده و از افراد مطرحی همچون مدیرعامل برند جهانی OakBerry نیز نام برده شده است.

باشگاه لومان با تأکید بر نقاط قوت هر یک از سهام‌داران جدید خود، گفته که جوکوویچ با رویکرد منحصر به فرد و قدرت ذهنی بالایش جایگاه ویژه‌ای در این پروژه دارد. همچنین، قرار است حضور ماسا و مگنوسن ارتباط تازه‌ای بین فوتبال و دنیای موتوراسپرت در باشگاه ایجاد کند.

تیم لومان که به تازگی به لیگ ۲ فرانسه صعود کرده، اولین بازی فصل جدید خود را در ۱۹ مرداد برابر گنگام برگزار خواهد کرد و این سرمایه‌گذاری می‌تواند افق تازه‌ای پیش‌روی این باشگاه قرار دهد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی