در روزهای منتهی به دیدار تیمهای ملی فوتبال مکزیک و انگلیس در جام جهانی ۲۰۲۶، فیفا قصد داشت ساعت آغاز این مسابقه را به دلیل پیشبینی رعد و برق و بارندگی شدید، شش ساعت زودتر برگزار کند. این تصمیم با مخالفت جدی فدراسیونهای فوتبال مکزیک و انگلیس روبرو شد و نگرانیهای زیادی در مورد هواداران و شرایط تیمها به وجود آورد.
نخستوزیر بریتانیا، سر کیر استارمر، و وزیر امور خارجه این کشور با کمک سفیر بریتانیا در مکزیک و حمایت فدراسیون فوتبال انگلیس رایزنیهایی را جهت حفظ زمان اولیه برگزاری مسابقه انجام دادند تا هواداران انگلیسی و تیمها آسیب نبینند. این تلاشها سرانجام موفقیتآمیز بود و فیفا زمان اصلی را حفظ کرد، هرچند آغاز بازی به دلیل شرایط جوی یک ساعت به تعویق افتاد.
در نهایت، انگلیس موفق شد با نتیجه ۳ بر ۲ مکزیک را شکست دهد و راهی مرحله یکچهارم نهایی شود. حساسیتها و اتفاقات پیش از بازی، این دیدار را به یکی از پرحاشیهترین مسابقات جام جهانی تبدیل کرد.










ارسال دیدگاه