اعتراض بازیکنان و هواداران فوتبال لس‌آنجلس علیه سیاست‌های مهاجرتی ترامپ

واکنش و حمایت جرمی ابوبیسه و هواداران فوتبال از مهاجرین در برابر سیاست‌های سختگیرانه مهاجرتی در لس‌آنجلس، با گزارشی از فضای اعتراضی و مواضع همبستگی تیم و هواداران در شهر میزبان رویدادهای بزرگ ورزشی آینده.

اعتراض بازیکنان و هواداران فوتبال لس‌آنجلس علیه سیاست‌های مهاجرتی ترامپ

در روزهای اخیر، شهر لس‌آنجلس صحنه اعتراضات گسترده‌ای نسبت به سیاست‌های مهاجرتی سختگیرانه دولت آمریکا بود؛ سیاست‌هایی که منجر به اخراج و دستگیری تعداد زیادی از مهاجرین در این شهر بزرگ شده است. جرمی ابوبیسه، مهاجم تیم فوتبال Los Angeles FC، در مصاحبه‌ای پس از مسابقه به صراحت اعلام کرد که اوضاع فعلی طبیعی نیست و نباید با آن برخورد عادی داشت.

وی اظهار داشت: «این لحظات برای شهر لس‌آنجلس بسیار دشوار است. من خودم در مرکز شهر زندگی می‌کنم و از نزدیک شاهد وقایع و احساسات مردم هستم. دیدن این رفتارهای بی‌رحمانه و خشن در خیابان‌ها دل هر انسانی را به درد می‌آورد.»

در جریان مسابقه اخیر لیگ MLS، هواداران تیم LAFC با برافراشتن بنرهایی با شعارهایی همدلانه مانند «اخراج مهاجرین را متوقف کنید» و همچنین نشستن در سکوت به نشانه اعتراض، حمایت خود را از مهاجرین و مخالفت با سیاست‌های اخراج نشان دادند. در همین حال، نیروهای انتظامی و گارد ملی برای کنترل اعتراضات به شهر اعزام شدند و صدها مهاجر نیز در روزهای گذشته دستگیر شده‌اند.

همبستگی اجتماعی در میان جامعه ورزشی لس‌آنجلس به ویژه در شرایط کنونی که این شهر میزبان رویدادهای بزرگی چون جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶ و المپیک ۲۰۲۸ خواهد بود، اهمیت ویژه‌ای یافته است. باشگاه LAFC نیز با صدور بیانیه‌ای بر اهمیت تنوع فرهنگی و اتحاد در جامعه تأکید و اعلام کرد در کنار اقشار مختلف مردم شهر خواهد ایستاد.

این رویدادها نشان‌دهنده تأثیرگذار بودن جامعه فوتبال در حمایت از ارزش‌های انسانی و اجتماعی است؛ ارزشی که در ایران نیز همواره مورد توجه بوده و ورزشکاران ما نیز بارها در بزنگاه‌های اجتماعی، نقش مؤثری ایفا کرده‌اند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی