سِباسیتیان برهالتر به میدلزبورو پیوست

هافبک آمریکایی سباسیتیان برهالتر با قراردادی چهار ساله از ونکوور وایت‌کپس به تیم میدلزبورو پیوست. او سابقه حضور در تمام بازی‌های آمریکا در جام جهانی ۲۰۲۶ را دارد و احتمالاً اولین بازی خود را در جام اتحادیه برابر رکسهام انجام خواهد داد.

سِباسیتیان برهالتر به میدلزبورو پیوست

سباسیتیان برهالتر، هافبک ملی‌پوش ۲۵ ساله آمریکا، با قراردادی چهار ساله از تیم ونکوور وایت‌کپس به میدلزبورو پیوست. مبلغ این انتقال فاش نشده است. برهالتر در ۱۶۷ بازی خود برای تیم کانادایی موفق به زدن ۲۰ گل شد و همچنین در هر پنج بازی آمریکا در جام جهانی ۲۰۲۶ به میدان رفت.

او ممکن است اولین بازی خود را برای تیم میدلزبورو در دیدار دور اول جام اتحادیه مقابل رکسهام انجام دهد. کیم هلبرگ، سرمربی میدلزبورو، امیدوار است این هافبک تازه وارد به تیم کمک کند تا در رقابت‌های پیش رو موفق باشد.

برهالتر که متولد لندن است، در دوران حرفه‌ای خود زیر نظر پدرش، گرگ برهالتر که سرمربی تیم ملی آمریکا بوده، بازی کرده است. او درباره انتقالش اظهار داشت: «اینجا جایی است که می‌خواستم باشم. می‌خواهم به عنوان بازیکن و انسان پیشرفت کنم و اینجا فرصت مناسبی برای من است.»


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی