انتقاد شدید پینتو از اینفانتینو و نقش او در مدیریت فوتبال

روئی پینتو، هکر معروف و افشاگر اسناد فوتبالی، با انتقاد تند از جیانی اینفانتینو رئیس فیفا، او را مانع آینده فوتبال دانست و نقش او در تسهیل تخلفات مالی منچسترسیتی و پاری‌سن‌ژرمن را زیر سوال برد.

انتقاد شدید پینتو از اینفانتینو و نقش او در مدیریت فوتبال

روئی پینتو، هکر پرتغالی و افشاگر وب‌سایت Football Leaks، بار دیگر ادعاهای سنگینی علیه جیانی اینفانتینو رئیس کنونی فیفا مطرح کرد. به گفته پینتو، اینفانتینو در زمان تصدی دبیرکلی یوفا، با سوءاستفاده از جایگاه خود، اسناد محرمانه را به اشتراک گذاشته و باعث شد منچسترسیتی و پاری‌سن‌ژرمن تنها به جریمه نقدی محکوم شوند و از محرومیت سنگین در لیگ قهرمانان اروپا نجات پیدا کنند.

این اظهارات در زمانی مطرح می‌شود که منچسترسیتی به دلیل نقض قوانین مالی لیگ برتر با محرومیت مواجه شده است و پاری‌سن‌ژرمن نیز بارها زیر ذره‌بین نهادهای اروپایی قرار گرفته است. پینتو همچنین گفت: «اینفانتینو سرطان فوتبال است و نباید در آینده این ورزش جایی داشته باشد.»

باشگاه پاری‌سن‌ژرمن در واکنش به این ادعاها تأکید کرده همیشه بر اساس قوانین فوتبال عمل کرده است. یوفا و فیفا تاکنون با اشاره به وظایف اداری مدیران، هر گونه سوءمدیریت را رد کرده‌اند.

در ماه‌های اخیر، انتقادات از اینفانتینو شدت یافته و برخی نهادهای اروپایی و فدراسیون فوتبال سوئیس حمایت خود را از او برداشتند. انتخابات رئیس بعدی فیفا در مارس ۲۰۲۷ برگزار خواهد شد و مخالفان تا نوامبر فرصت معرفی نامزد جایگزین دارند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی