ایوان تونی اتهام درگیری در کلوپ شبانه لندن را رد کرد

ایوان تونی، مهاجم انگلیسی، در دادگاه اتهام حمله به مردی در کلوپ شبانه در لندن را رد کرد و قرار است دادگاه او در ماه اکتبر در دادگاه کراون برگزار شود.

ایوان تونی اتهام درگیری در کلوپ شبانه لندن را رد کرد

ایوان تونی، فوتبالیست ۳۰ ساله انگلیسی و بازیکن فعلی باشگاه الاهلی عربستان سعودی، در دادگاه مجدداً اتهام ضرب و شتم فردی به نام سابر دا سیلوا در کلوپ شبانه‌ای در خیابان واردور، سوهو را تکذیب کرد. این رویداد در ۶ دسامبر رخ داده است. تونی در جلسه دادگاه وست‌مینستر، نام و سن خود را تأیید کرد و اتهام "ایجاد آسیب بدنی عمدی" را رد نمود.

قاضی پرونده اعلام کرد برگزاری دادگاه در دادگاه بدوی ممکن است، اما تونی درخواست کرده دادگاهش در محضر هیئت منصفه در دادگاه کراون سادورک برگزار شود. او تا جلسه بعدی که در ۲۹ اکتبر برگزار می‌شود، با قرار وثیقه آزاد خواهد بود.

ایوان تونی تاکنون ۱۰ بار برای تیم ملی فوتبال انگلیس به میدان رفته و عضو تیم ملی در فینال یورو ۲۰۲۴ نیز بود. او قبل از پیوستن به برنتفورد، سابقه بازی در تیم‌هایی مانند نورتهمپتون تاون، ویگان اتلتیک و پیتربورو یونایتد را داشته است.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی