تیم ملی فوتبال جمهوری ایرلند در آخرین بازی تدارکاتی خود پیش از شروع مقدماتی جام جهانی، مقابل تیمی از لوکزامبورگ که از نظر رتبهبندی فیفا، ۳۱ پله پایینتر قرار دارد، متوقف شد.
این بازی با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید؛ هرچند ایرلندیها در دو صحنه توپ را به تیرک زدند، اما کمبود شادابی و تحرک نسبت به بازی قبلیشان مقابل سنگال به وضوح مشهود بود. هایمیر هالگریمسون، سرمربی تیم ملی جمهوری ایرلند، پس از بازی گفت: «بیحاشیه بگویم، از این نمایش راضی نیستیم. البته ثبت اولین کلینشیت از زمان حضور من مثبت است، اما واقعیت این است که نیمه نخست شلخته و بازی کسلکننده بود.»
ایرلندیها پیش از این با دو پیروزی برابر بلغارستان و یک تساوی روحیهبخش مقابل سنگال، روند خوبی را آغاز کرده بودند، اما این نتیجه سبب شد هالگریمسون نسبت به شروع رقابتهای مقدماتی جام جهانی نگران باشد. او تاکید کرد: «ما باید برابر همه تیمها، چه قوی چه ضعیف، با یک روش بازی کنیم و اجازه ندهیم انگیزه بازیکنان کاهش پیدا کند.»
تیم ملی ایرلند باید در مقدماتی جام جهانی به ترتیب با مجارستان و ارمنستان (بازی خارج از خانه) دیدار کند و شاید این تساوی مقابل لوکزامبورگ، هشداری باشد تا ایرلندیها با تمرکز و تلاش بیشتری به میدان بازگردند.















ارسال دیدگاه