سونای کارتالم، تنیسباز ۲۴ ساله بریتانیایی، پس از حدود شش ماه دوری از میادین به دلیل مصدومیت کمر، بازگشت موفقیتآمیزی به رقابتهای تور WTA داشت. کارتالم که در اسفند سال گذشته در ایندیان ولز آسیب دیده بود، نخستین حضور دوباره خود را طی مسابقهای در بیجینگ مقابل اسپانیایی، آندرئا لازارو گارسیا تجربه کرد و با امتیاز ۶-۲ و ۶-۳ پیروز شد.
کارتالم با پنج بار بریک کردن سرویس حریف، عملکردی مطمئن از خود به نمایش گذاشت و اکنون باید به مصاف وانگ زینیو، باریست ۳۱ بذر مسابقات چین برود تا جایگاه خود در رنکینگ جهانی را بهبود بخشد.
در سایر دیدارهای مطرح، کمِرون نوری مغلوب الکساندر زورف، قهرمان یواس اوپن شد و هریت دارت بر ییهان کیو از چین غلبه کرد. آرتور فری نیز در ژاپن اوپن توسط جیمه فاریا شکست خورد.
در بخش مردان، کارلوس آلکاراز قهرمان پیشین در بازگشت به تور ATP پس از پنج ماه مصدومیت، در یک مسابقه دشوار ۷-۶، ۴-۶ و ۶-۱ مقابل الکس میچلسن به پیروزی رسید. هولگر رونه، تنیسباز سرشناس دانمارکی نیز پس از ماهها دوری، با شکست ۶-۳ و ۶-۱ مقابل کیریان ژاکه، بازگشت تلخی تجربه کرد.














ارسال دیدگاه