حذف کیتی بولتر از اوپن ژاپن در دور دوم

کیتی بولتر، تنیسور بریتانیایی، در دور دوم مسابقات اوپن ژاپن با نتیجه ۶-۳ و ۶-۱ مغلوب سورانا کرستیا از رومانی شد و از مسابقات کنار رفت. همچنین نائومی اوساکا با وجود مصدومیت به مرحله یک‌چهارم نهایی رسید.

حذف کیتی بولتر از اوپن ژاپن در دور دوم

کیتی بولتر، نفر سوم تنیس ساحلی بریتانیا و با رنکینگ جهانی ۵۹، نتوانست عملکرد خوب خود در دور نخست اوپن ژاپن را تکرار کند و مقابل سورانا کرستیا رومانیایی با نتایج ۶-۳ و ۶-۱ شکست خورد و از ادامه رقابت‌ها بازماند.

بولتر که در اولین دیدار خود موفق شده بود لیندا نوژکووا، نفر ۱۷ جهان را شگفت‌زده کند، در بازی دوم مقابل کرستیا تنها یک ساعت و ۹ دقیقه دوام آورد. کرستیا با سه بار شکستن سرویس بولتر، ست اول را با برتری پشت سر گذاشت و در ست دوم نیز با قدرت به پیش رفت.

در ست دوم، کرستیا با اقتدار تا امتیاز ۵-۰ پیش افتاد. اگرچه بولتر یک بار توانست سرویس حریف را بشکند، اما سرویس خود را در بازی بعدی از دست داد و در نهایت کرستیا صعود به مرحله یک‌چهارم نهایی را جشن گرفت.

در دیداری دیگر، نائومی اوساکا ژاپنی پس از یک مصدومیت شدید و گرفتن تایم پزشکی، موفق شد با نتیجه ۷-۶، ۳-۶ و ۶-۲ مدافع عنوان قهرمانی، سوزان لامنز از هلند را شکست دهد و به مرحله بعد صعود کند. اوساکا با بانداژ روی پای چپ خود به زمین بازگشت و در پایان بازی گفت: "واقعاً شرایط سختی بود. واقعاً متاسفم بابت رفتارم در زمین، اما خیلی خوشحالم که برنده شدم." او در مرحله بعد با ژاکلین کریستین از رومانی روبه‌رو خواهد شد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles