شکست اول منچستریونایتد در سوپرلیگ زنان و واکنش محتاطانه مارک اسکینر

تیم زنان منچستریونایتد در اولین شکست فصل خود برابر استون ویلا، نمایش کم‌فروغی ارائه داد. مارک اسکینر، سرمربی تیم، می‌گوید نباید این شکست را بزرگنمایی کرد و تیم همچنان آماده‌ی رقابت در ادامه فصل است. با وجود از دست رفتن فرصت صدرنشینی پس از تساوی چلسی و آرسنال، اسکینر باور دارد بازیکنانش انگیزه کافی برای جبران دارند و به آینده خوش‌بین است.

شکست اول منچستریونایتد در سوپرلیگ زنان و واکنش محتاطانه مارک اسکینر

تیم فوتبال زنان منچستریونایتد که فصل را با گل‌های فراوان و بازی‌های جذاب آغاز کرده بود، سرانجام در یک بازی نه‌چندان خوب مقابل استون ویلا با نتیجه ۱-۰ شکست پیاپی خورد. این نخستین شکست پیاپی آن‌ها در فصل جاری سوپرلیگ زنان انگلیس بود و باعث شد تا فرصت رفتن به صدر جدول را از دست بدهند.

مارک اسکینر، سرمربی منچستریونایتد، پس از بازی اظهار داشت: «نمایش تیم بسیار کم‌فروغ بود. اما چنین نتایجی در فوتبال پیش می‌آید و نیازی به بزرگنمایی یا واکنش شدید نیست. باید از این تجربه درس بگیریم و به آینده فکر کنیم.»

او افزود: «گل ویلا بسیار بختکی و روی یک ضربه ایستگاهی به ثمر رسید. بعضی روزها این اتفاق می‌افتد و باید قبول کرد.»

این شکست پیاپی در حالی رخ داد که اگر یونایتد پیروز می‌شد، با توجه به تساوی چلسی و آرسنال، به صدر جدول می‌رسید. اما حالا سه امتیاز کمتر از قهرمان فصل پیش دارد و باید در هفته‌های آینده به دنبال جبران باشد.

کاپیتان تیم، مایا له تیسیر هم گفت: «در حال حاضر به جدول فکر نمی‌کنیم. همه چیز هنوز در دستان خودمان است.»

یونایتد این هفته بازی دشواری با پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا دارد و پس از آن دیدار حساس برابر منچسترسیتی در پیش خواهد بود.

اسکینر در پایان گفت: «ما تیمی هستیم که خوب می‌توانیم به شرایط برگردیم و این شکست پیاپی را تبدیل به انگیزه برای دیدارهای مهم پیش رو می‌کنیم.»


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles