نگرانی امیل هسکی از کمبود مهاجم نوک در تیم ملی انگلیس

امیل هسکی، ستاره سابق فوتبال انگلیس، درباره کمبود مهاجمان نوک در تیم ملی و وابستگی شدید به هری کین هشدار داده است. او می‌گوید نسل مهاجمان کلاسیک در فوتبال امروز به‌طور محسوسی کاهش یافته است و آینده آسانی برای پیدا کردن جانشین برای کین متصور نیست.

نگرانی امیل هسکی از کمبود مهاجم نوک در تیم ملی انگلیس

در سال‌های اخیر فوتبال انگلستان با مشکل کمبود مهاجمان نوک روبه‌رو شده است. امیل هسکی، مهاجم پیشین تیم ملی، در گفت‌وگویی با اشاره به این موضوع و وابستگی بیش از حد تیم به هری کین تاکید کرده است که دیگر مثل سابق آشکار نیست جانشین مطمئنی برای شماره ۹ انگلیس وجود داشته باشد.

درحال‌حاضر هری کین تنها مهاجم تخصصی حاضر در فهرست انگلیس برای بازی‌های مقدماتی جام جهانی مقابل صربستان و آلبانی است. با وجود بعضی مصدومیت‌ها و استراحت دادن به برخی بازیکنان، این موضوع نشان‌دهنده اتکای شدید انگلستان به مهاجم ۳۲ ساله بایرن مونیخ است.

هسکی می‌گوید: «قبلاً همیشه معلوم بود مهاجم بعدی تیم ملی چه کسی است. من بعد از آلن شیرر آمدم و بعد از من وین رونی، اما امروز این زنجیره قطع شده است.» او این روند را نشانه‌ای از تغییر سبک فوتبال در کل دنیا می‌داند و اظهار می‌کند که در سطح جهانی هم تعداد مهاجمان نوک کلاسیک بسیار کم شده است.

آمارها هم این نگرانی را تأیید می‌کند؛ امسال فقط هشت مهاجم انگلیسی در لیگ برتر بازی کرده‌اند و لیام دلاپ از چلسی تنها مهاجم زیر ۲۶ سال این لیست است. اولی واتکینز، مهاجم استون‌ویلا که در یورو ۲۰۲۴ جانشین کین بود، به خاطر مدیریت مصدومیت‌ها از آخرین اردو کنار گذاشته شده است.

وین رونی نیز در این باره می‌گوید: «امروز کمتر بازیکنی دوست دارد مهاجم نوک کلاسیک باشد. همه دوست دارند شبیه صلاح یا مسی باشند و بازی تهاجمی متحول شده است، مهاجم نوک باید مثل هالند و امباپه بی‌رحم تمام‌کننده باشد.»

در مجموع به نظر می‌رسد فوتبال انگلیس بر سر دوراهی مهمی قرار گرفته؛ یا باید برای پرورش مهاجمان نوک تلاش جدی‌تری کند یا سبک بازی را با شرایط روز تطبیق دهد تا موفقیت‌های آینده تضمین شود.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles