آیا نیوکاسل مقابل چلسی از یک پنالتی مسلم محروم شد؟

در جریان تساوی ۲-۲ نیوکاسل و چلسی در لیگ برتر انگلیس، ادی هاو، سرمربی نیوکاسل، معتقد بود تیمش از یک پنالتی واضح محروم شده است. این صحنه جنجالی و تصمیم داور و داور ویدیویی (VAR) را بررسی می‌کنیم.

آیا نیوکاسل مقابل چلسی از یک پنالتی مسلم محروم شد؟

در بازی هیجان‌انگیز هفته جاری لیگ برتر انگلیس بین نیوکاسل و چلسی، یک صحنه حساس داوری بحث‌برانگیز شد. در دقیقه ۵۳ مسابقه، آنتونی گوردون از نیوکاسل توسط تروه چالوبا مدافع چلسی در محوطه جریمه سرنگون شد. ادی هاو، سرمربی نیوکاسل، مدعی شد که این صحنه یک پنالتی مسلم بود اما نه داور میدان و نه VAR اعتقادی به پنالتی نداشتند.

در حالی که نیوکاسل در آن زمان ۲-۱ پیش بود، عدم اعلام پنالتی باعث اعتراض شدید هواداران و کادر فنی میزبان شد. در پایان بازی که با تساوی ۲-۲ به پایان رسید، بسیاری از کارشناسان و حتی داوران سابق معتقد بودند چلسی خوش‌شانس بوده که این صحنه پنالتی اعلام نشده است.

دلایل داور و VAR برای عدم اعلام پنالتی، «برخورد شانه به شانه و امکان بازی با توپ» عنوان شد. با این حال تحلیل‌گران بر این باورند که چالوبا تماس مشهودی با پای گوردون داشته و چالش او بیش از حد پرخطر بوده است. حتی برخی بر این باورند که اگر داور ابتدا پنالتی می‌گرفت، VAR تصمیم را تغییر نمی‌داد.

این تصمیم همچنان باعث بحث و انتقاد بین کارشناسان داوری و هواداران هر دو تیم شده و شاید سرنوشت نیوکاسل را در ادامه فصل رقم بزند.

نظر شما درباره این صحنه چه بود؟ آیا داور باید اعلام پنالتی می‌کرد؟


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles