عذرخواهی فدراسیون فوتبال الجزایر از ابرهوادار کنگو پس از رفتار بازیکن این تیم

پس از حرکتی بحث‌برانگیز از سوی محمد امین عموره، بازیکن الجزایر، این کشور از هوادار ویژه تیم ملی کنگو که به شکل مجسمه پاتریس لومومبا در جام ملت‌های آفریقا ظاهر شده بود، عذرخواهی کرد. این رویداد نشان‌دهنده اهمیت احترام در ورزش و تعامل هواداران و تیم‌ها در رویدادهای بین‌المللی است.

در جریان رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا (آفکن) که به میزبانی مراکش برگزار می‌شود، اتفاقی احساسی و قابل توجه رخ داد. میشل انکوکا امبولادینگا، هوادار پرشور جمهوری دموکراتیک کنگو، با پوشیدن لباس و حفظ حالت مجسمه‌ای، یاد پاتریس لومومبا، رهبر فقید ضد استعماری آفریقا را زنده نگه داشت و در طول چهار دیدار تیم کشورش بی‌حرکت ماند.

پس از پیروزی الجزایر برابر تیم «پلنگ‌ها» در ورزشگاه مولای حسن رباط، حرکتی از سوی محمد امین عموره، مهاجم الجزایر، که ادای مجسمه‌وار امبولادینگا را تقلید کرد و خود را به زمین انداخت، واکنش منفی گسترده‌ای را در شبکه‌های اجتماعی و بین هواداران کنگو برانگیخت.

عموره پس از انتشار این ویدیو، در اینستاگرامش عذرخواهی و تاکید کرد که هدفش توهین به ملت کنگو نبوده است. همچنین فدراسیون فوتبال الجزایر با پیگیری موضوع و ارسال نماینده‌ای از رسانه‌های خود، ضمن عذرخواهی رسمی، پیراهن تیم الجزایر با نام «لومومبا» را به امبولادینگا اهدا کرد.

این اقدام سبب کاهش تنش شد و مورد استقبال هر دو تیم و مسئولان قرار گرفت. عموره نیز در پایان گفت: «برای کنگو و بازیکنانش احترام قائلم و آرزو می‌کنم در مسابقات آینده موفق باشند.»
لومومبا، که در سال ۱۹۶۱ ترور شد، در کنگو و سراسر آفریقا به عنوان نمادی از مقاومت ضد استعماری شناخته می‌شود و حضور نمادین این هوادار در مسابقات آفکن، روح ورزش و اتحاد آفریقایی را یادآور شد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles