اتهام رفتاری سهوی به تاتنهام و استون ویلا پس از درگیری در جام حذفی

پس از پیروزی ۲-۱ استون ویلا مقابل تاتنهام هاتسپر در جام حذفی، هر دو باشگاه به دلیل درگیری بازیکنان در پایان بازی توسط اتحادیه فوتبال انگلیس متهم شدند.

اتهام رفتاری سهوی به تاتنهام و استون ویلا پس از درگیری در جام حذفی

پس از پایان دیدار مرحله سوم جام حذفی انگلیس (FA Cup) میان تیم‌های تاتنهام هاتسپر و استون ویلا که با پیروزی ۲-۱ استون ویلا در ورزشگاه تاتنهام هاتسپر به پایان رسید، بازیکنان هر دو تیم وارد مشاجره و درگیری کوتاهی شدند.

اتحادیه فوتبال انگلیس هر دو باشگاه را به دلیل عدم کنترل رفتار مناسب و تحریک‌آمیز بازیکنان و مسئولان پس از سوت پایان متهم کرد و به آن‌ها تا روز جمعه برای پاسخگویی فرصت داده است.

در جریان این بازی، استون ویلا با گل‌های امیلیانو بواندیا و مورگان راجرز در نیمه اول پیش افتاد و در نیمه دوم تنها یکی از گل‌ها را توسط ویلسون اودوبرت برای تاتنهام جبران شد. اما این کافی نبود و تاتنهام از دور رقابت‌ها حذف شد.

حال باید دید باشگاه‌ها چه واکنش یا دفاعی نسبت به این اتهامات خواهند داشت. استون ویلا در دور بعدی جام حذفی میزبان نیوکاسل یونایتد خواهد بود.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles