نگرانی سنگال از وضعیت امنیتی پیش از فینال جام ملت‌های آفریقا

فدراسیون فوتبال سنگال نگرانی جدی خود را درباره امنیت تیم ملی این کشور پس از ورود به رباط برای فینال جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ ابراز کرد. این نگرانی‌ها پس از هجوم هواداران به بازیکنان، مشکلات هتل و امکانات تمرینی و کمبود بلیت برای هواداران سنگالی ایجاد شد.

نگرانی سنگال از وضعیت امنیتی پیش از فینال جام ملت‌های آفریقا

فدراسیون فوتبال سنگال اعلام کرده است که پس از ورود تیم ملی فوتبال این کشور به رباط مراکش برای دیدار فینال جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵، نگرانی‌های جدی درباره امنیت بازیکنان و کادر فنی احساس می‌کند.

بازیکنان سنگال پس از ورود با قطار به پایتخت مراکش با جمعیت زیادی از هواداران روبه‌رو شدند که برای گرفتن عکس و سلفی به سمت آن‌ها هجوم برده بودند. این اتفاق باعث شد که بازیکنان و اعضای تیم ملی سنگال به سختی خود را به اتوبوس تیم برسانند.

فدراسیون سنگال همچنین به محل هتل، تعداد بلیت‌های اختصاص یافته برای هواداران خود و همچنین امکانات تمرینی ارائه‌شده در محل کمپ تیم ملی مراکش اعتراض داشت.

سرمربی سنگال، پاپ تیاو، اعلام کرده است: «اتفاقاتی که رخ داد عادی نبود و بازیکنان می‌توانستند در معرض خطر قرار بگیرند. این رفتارها میان دو کشور برادر نباید اتفاق بیفتد.»

رییس کنفدراسیون فوتبال آفریقا، پاتریس موتسه‌په، تاکید کرد که این نهاد وظیفه دارد تمامی حمایت‌ها و تضمین‌های لازم را به سنگال ارائه دهد.

در همین حال، سرمربی سنگال ابراز امیدواری کرد که فینال، آخرین بازی سادیو مانه در این رقابت‌ها نباشد. مانه پس از گلزنی در نیمه‌نهایی برابر مصر گفته بود قصد خداحافظی از جام ملت‌های آفریقا را دارد اما سرمربی و هواداران امیدوارند وی در تیم ملی باقی بماند.

فینال جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ بین مراکش و سنگال برگزار می‌شود و این دومین تلاش سنگال برای قهرمانی پس از قهرمانی سال ۲۰۲۲ است.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles