درخواست پایان به تنش‌ها میان هواداران و باشگاه سلتیک پس از اعتراضات

رئیس موقت باشگاه سلتیک از پایان دادن به فضای متشنج و اختلافات میان هواداران و باشگاه سخن گفت. این اظهارات پس از اعتراض هواداران در دیدار لیگ اروپا در برابر اشتوتگارت و پرتاب توپ تنیس به زمین مطرح شد و نگرانی‌ها درباره احتمال جریمه از سوی یوفا را افزایش داد.

درخواست پایان به تنش‌ها میان هواداران و باشگاه سلتیک پس از اعتراضات

در بازی حساس میان سلتیک و اشتوتگارت در رقابت‌های لیگ اروپا، اعتراض هواداران باشگاه سلتیک با پرتاب توپ‌های تنیس به زمین مسابقه باعث وقفه‌ای بیش از سه دقیقه‌ای در جریان بازی شد. این اقدام سبب شد تا کمیته انضباطی یوفا بررسی و احتمال جریمه علیه باشگاه سلتیک را در دستور کار قرار دهد.

برایان ویلسون، رئیس موقت باشگاه سلتیک، با ابراز نگرانی از ادامه فضای فرسایشی و غیر ضروری بین هواداران و مسئولان باشگاه، گفت: «هدفم پایان دادن به این فضای تنش‌آلود و ایجاد اتحاد برای حمایت از تیم است. باید اختلافات به صورت مشروط حل شود و فرصت موفقیت به تیم برای ادامه فصل داده شود.»

این اعتراضات در حالی رخ داد که بعضی از هواداران نسبت به مدیریت و سیاست‌های باشگاه ابراز نارضایتی دارند. برخی جلسات با گروه‌های مختلف هواداری از جمله Green Brigade و Celtic Fans Collective برگزار شده تا راه‌ حلی برای حل اختلافات پیدا شود.

در جریان این اتفاقات، تیم سلتیک بازی رفت را مقابل اشتوتگارت با نتیجه ۴ بر ۱ واگذار کرد و این موضوع باعث تشدید انتقادات شده است. مسئولان باشگاه امیدوارند ضمن حفظ آرامش و همراهی هواداران، از بروز حوادث مشابه در آینده جلوگیری کنند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles