درخواست دولت غنا برای بازنگری در ممنوعیت ورود توماس پارتی به کانادا

دولت غنا تصمیم کانادا درباره ممنوعیت ورود توماس پارتی را ناعادلانه دانسته و خواستار بازنگری شده است. پارتی به دلیل اتهامات کیفری در بریتانیا اجازه حضور در بازی افتتاحیه جام جهانی مقابل پاناما را در تورنتو ندارد اما هنوز محکوم نشده است.

درخواست دولت غنا برای بازنگری در ممنوعیت ورود توماس پارتی به کانادا

دولت غنا نسبت به تصمیم کانادا برای ممنوعیت ورود توماس پارتی، هافبک تیم ملی این کشور، واکنش نشان داد و آن را "شدید و بسیار ناعادلانه" دانست. این بازیکن ۳۲ ساله به دلیل عدم پذیرش درخواست ویزا، نمی‌تواند در نخستین بازی جام جهانی مقابل پاناما در تورنتو شرکت کند. پارتی که اخیراً از آرسنال به ویارئال منتقل شده است، با اتهامات جدی کیفری در بریتانیا مواجه است اما هنوز هیچ حکمی مبنی بر محکومیت او صادر نشده و تمامی اتهامات را رد کرده است.

دولت غنا با تأکید بر اصل "فرض بی‌گناهی"، از پیگیری‌های دیپلماتیک با مقامات کانادایی برای بازنگری در این تصمیم خبر داده و اعلام کرده است که از تمامی مسیرهای قانونی برای دفاع از حقوق بازیکن خود استفاده خواهد کرد. بر اساس مقررات دولت کانادا، افراد با سوابق کیفری یا اتهامات جدی ممکن است نتوانند وارد خاک این کشور شوند.

توماس پارتی همچنان در کمپ تمرینی تیم ملی در بوستون حضور دارد و در بازی‌های آتی غنا مقابل انگلیس و کرواسی در آمریکا احتمالاً حضور خواهد داشت. در صورت صعود غنا به مرحله یک‌هشتم نهایی به عنوان تیم دوم گروه، احتمال بازگشت آن‌ها به کانادا وجود دارد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles