ادامه حضور کریگ بلامی در تیم ملی ولز پس از لغو مذاکره با برنلی

کریگ بلامی، سرمربی تیم ملی فوتبال ولز، پس از به نتیجه نرسیدن مذاکرات با باشگاه برنلی، هدایت تیم ملی ولز را ادامه خواهد داد. انتقال او به باشگاه انگلیسی به دلایل مرتبط با کادر فنی انجام نشد.

ادامه حضور کریگ بلامی در تیم ملی ولز پس از لغو مذاکره با برنلی

کریگ بلامی، سرمربی ۴۶ ساله تیم ملی فوتبال ولز، پس از به نتیجه نرسیدن مذاکرات برای نشستن روی نیمکت برنلی، همچنان سرمربی ولز باقی خواهد ماند. مذاکرات بین بلامی و باشگاه چمپیونشیپ انگلیس به بن‌بست خورد و دلیل اصلی آن به توافق بر سر پیوستن کادر فنی بلامی به برنلی مربوط می‌شود.

بلامی که بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴ دستیار در برنلی بوده و تجربه کوتاهی به عنوان سرمربی موقت این باشگاه را هم داشته، در نهایت قرارداد خود را با فدراسیون فوتبال ولز تا سال ۲۰۲۸ ادامه خواهد داد. ولز تحت هدایت او موفق به صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ نشد و در ضربات پنالتی مغلوب بوسنی و هرزگوین شد.

از دیگر گزینه‌های جانشینی بلامی در برنلی می‌توان به راب ادواردز، سرمربی سابق تیم وولورهمپتون، اشاره کرد که پس از خروج از این باشگاه، گزینه‌ای جدی برای هدایت باشگاه برنلی محسوب می‌شود.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

Insert Comment

Latest News And Articles