با جدایی شوکهکننده استیو کلارک از هدایت تیم ملی فوتبال اسکاتلند، فدراسیون فوتبال این کشور جستجوی خود را برای انتخاب جانشین آغاز کرده و نامهای بزرگی در میان هواداران مطرح شده است. در این میان دیوید مویس، سرمربی کنونی اورتون و آنژه پستکاوغلو، سرمربی سابق تیمهایی مانند سلتیک و تاتنهام، بیش از دیگران بر سر زبانها هستند.
با این حال، با توجه به سطح بالای رقابتهای لیگ برتر انگلیس و دستمزدهای چشمگیر مربیان شاغل در این لیگ، فدراسیون فوتبال اسکاتلند از لحاظ مالی توان رقابت برای جذب این چهرهها را ندارد. گزارش شده است که دستمزد کلارک در زمان حضور در یورو ۲۰۲۴ حدود ۵۰۰ هزار پوند در سال بوده و حتی پس از تمدید قرارداد نیز فاصله زیادی با دستمزدهای لیگ برتر انگلیس دارد.
دیوید مویس که هنوز یک سال از قرارداد چند میلیون پوندی او با اورتون باقی مانده، علیرغم علاقه قبلیاش به نشستن روی نیمکت اسکاتلند، در حال حاضر به دلیل شرایط مالی و زمانی گزینهای دور از دسترس به حساب میآید.
در سوی دیگر، پستکاوغلو که هماکنون بدون تیم است، چندی پیش پس از تنها ۳۹ روز حضور در ناتینگهام فارست و تجربه قهرمانی با تاتنهام در لیگ اروپا، از سمت خود برکنار شد. او سابقه قابل توجهی در فوتبال باشگاهی و ملی دارد، اما دستمزدهای سنگینی که اخیراً در انگلستان دریافت کرده است، جذب او برای اسکاتلند را دور از انتظار میسازد.
بنابراین هرچند حضور مربیانی چون مویس و پستکاوغلو برای هواداران اسکاتلند یک رؤیای بزرگ است، اما واقعیتهای اقتصادی شاید فدراسیون را به سوی انتخابی کمتر نامآشنا، اما در دسترستر سوق دهد؛ همانگونه که انتخاب کلارک در گذشته نیز نشان داد.













Insert Comment