آکادمی منچستریونایتد همواره به پرورش استعدادهای جوان شهره بوده و در هفتههای اخیر دو بازیکن جوان یعنی شیا لِیسی و تایلر فلچر بیش از سایرین مورد توجه قرار گرفتهاند. لِیسی ۱۹ ساله، که در دیدار برابر روزنبورگ موفق به گلزنی شد، پس از درخشش در ترکیب تیم بزرگسالان و نمایش تواناییهای تکنیکی بینظیر خود، نظر مثبت مربیان را به دست آورده است.
فلچر نیز، با تجربه حضور در اردوی جام جهانی به همراه تیم ملی اسکاتلند، ثابت کرده که از ذهنیت و رهبری بالایی برخوردار است. او که در تیم دوم منچستریونایتد بازوبند کاپیتانی را بر بازو بسته بود، با بازگشت زودهنگام به تمرینات نشان داد انگیزه زیادی برای درخشش دارد.
دیگر ستارگان آکادمی نیز مانند هری اَماس، جک فلچر، دَن آرمِر و جِیجی گابریل همچنان در حال تلاش برای اثبات خود هستند و برخی از آنها ممکن است با انتقال قرضی یا دائمی به تیمهای دیگر فرصت بیشتری برای بازی پیدا کنند.
در مجموع، با توجه به فرصتهای فراهمشده در اردوهای پیشفصل و نمایش خیرهکننده این استعدادهای جوان، انتظار میرود نامهایی چون لِیسی و فلچر بیش از پیش در ترکیب اصلی منچستریونایتد دیده شوند.
















Insert Comment