تمرکز کریگ بلامی روی تیم ملی ولز با وجود شایعات پیوستن به سلتیک

با وجود شایعات پیوستن کریگ بلامی به باشگاه سلتیک اسکاتلند، او و فدراسیون فوتبال ولز تأکید کرده‌اند که تمام تمرکز خود را روی صعود به جام جهانی گذاشته‌اند. بلامی که سابقه بازی قرضی در سلتیک را دارد، اکنون هدایت تیم ملی ولز را بر عهده دارد و نتایج خوبی در ابتدای دوره مربیگری خود رقم زده است. با این حال، هرگونه انتقال او به سلتیک مشروط به پرداخت مبلغ قابل توجهی غرامت خواهد بود. فدراسیون فوتبال ولز اعل

تمرکز کریگ بلامی روی تیم ملی ولز با وجود شایعات پیوستن به سلتیک

در حالی که برخی رسانه‌های بریتانیایی خبر از تمایل باشگاه تیم سلتیک برای جذب کریگ بلامی، سرمربی فعلی تیم ملی ولز داده‌اند، سران فدراسیون فوتبال ولز تأکید کرده‌اند که بلامی به طور کامل روی ماموریت رساندن تیم ملی کشورش به جام جهانی ۲۰۲۶ متمرکز است.

بلامی که از تابستان ۱۴۰۳ هدایت ولز را بر عهده گرفته، بهترین شروع کار در تاریخ مربیان این تیم را با ۹ بازی بدون شکست و صعود به دسته برتر لیگ ملت‌ها رقم زده است. اما در ادامه با سه شکست در چهار مسابقه اخیر مواجه شده و چالش‌هایی را پشت سر گذاشته است.

بلامی سابقه بازی قرضی برای تیم سلتیک را در کارنامه دارد. حالا در حالی نام او به عنوان جانشین احتمالی برندن راجرز در تیم سلتیک مطرح شده که فدراسیون فوتبال ولز اعلام کرده بدون پرداخت غرامتی قابل توجه امکان جدایی زودهنگام او وجود ندارد. گفته می‌شود رقم این غرامت هفت رقمی و فراتر از بسیاری از گزینه‌های مد نظر باشگاه تیم سلتیک است.

با این حال، نوئل مونی، مدیر اجرایی فدراسیون فوتبال ولز گفت: «ما همه تمرکزمان روی صعود به جام جهانی در آمریکا، کانادا و مکزیک گذاشته‌ایم. دو مسابقه حساس در ماه نوامبر داریم. وقتی در یک شغل خوب عمل کنید طبیعی است صحبت‌هایی درباره حضور در تیم‌های دیگر شکل بگیرد؛ اما بلامی کاملا روی ماموریت ملی با ولز متمرکز است.»

طرفداران ولز امیدوار هستند او بتواند دوباره تیم را به یک تورنمنت بزرگ برساند و با کسب ۶ امتیاز در بازی‌های پیش رو، راه صعود به جام جهانی هموار شود.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی