امیدهای قهرمانی رنجرز؛ دور اما غیرممکن نیست

سرمربی رنجرز، دنی رول، بر این باور است که راه قهرمانی تیمش در لیگ برتر اسکاتلند طولانی است، اما غیرممکن نیست. او پس از تساوی‌های پیاپی مقابل فالکیرک و داندی یونایتد، به تاثیر ندی Bajrami اشاره کرد که با پنالتی دقیقه ۹۸ مقابل داندی یونایتد اجازه نداد رنجرز شکست بخورد. در شرایطی که اختلاف امتیاز با سلتيک و هارتس زیاد است اما او امیدوار است با پیروزی مقابل کیلمارنوک و نتیجه دیدار سلتيک و هارتس، فاصله

امیدهای قهرمانی رنجرز؛ دور اما غیرممکن نیست

امیدهای قهرمانی رنجرز؛ دور اما غیرممکن نیست

سرمربی رنجرز، دنی رول، پس از کسب دو تساوی مقابل فالکیرک و داندی یونایتد، همچنان به روند بدون شکست خود در لیگ فوتبال اسکاتلند ادامه می‌دهد، هرچند فاصله رنجرز با تیم‌های بالای جدول یعنی هارتس و سلتيک به ۹ امتیاز رسیده است. رنجرز یک بازی کم‌تر نسبت به هارتس دارد و روی بازی‌های هفته حاضر حساب ویژه‌ای باز کرده است؛ جایی که سلتيک و هارتس به مصاف هم می‌روند و رنجرز می‌تواند با پیروزی مقابل کلمارنوک، فاصله را کمتر کند.

دنی رول با اشاره به عملکرد برجسته ندی بجامی، ملی‌پوش آلبانیایی رنجرز و زننده گل دقیقه ۹۸ مقابل داندی یونایتد گفت: «او شایسته این گل بود. تمریناتش عالی بود و منتظر فرصت بود تا خودش را نشان دهد. این گل پیام بزرگی به کل تیم داشت.»

او درباره شرایط بازی در زمین مصنوعی ورزشگاه کیلمارنوک گفت: «تجربه زیادی در این زمینه ندارم اما به بازیکنانی که چنین زمین‌هایی را خوب می‌شناسند، تکیه خواهم کرد. بهانه‌جویی نداریم و فقط به گرفتن سه امتیاز فکر می‌کنیم.»

در حالی که مدافع رنجرز، جان سوتار، به دلیل مصدومیت تا مصاف با سلتيک احتمالا غایب است، میکی مور احتمالا دوباره به ترکیب برمی‌گردد و دوجون استرلینگ به علت مصدومیت به این بازی نمی‌رسد.

رنجرز همچنان شانس دارد تا در صورت لغزش رقبا و کسب نتایج مطلوب، اختلاف خود را در رقابت قهرمانی کاهش دهد و هواداران امید دارند تیم‌شان با مدیریت فعلی، تا انتها بجنگد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی