برگزاری مجدد جلسه شورای دفاعی فرانسه به ریاست مکرون

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، پس از بازگشت از نشست گروه هفت در ایتالیا مجدداً جلسه شورای دفاعی کشورش را برگزار کرد. این تصمیم در پی تشدید درگیری‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی و به درخواست آمریکا برای تسلیم بدون قید و شرط تهران، اتخاذ شده است. مکرون در این نشست حفظ امنیت اتباع فرانسوی و بررسی تهدیدها و اقدامات احتمالی را اولویت جلسه دانست. او در حاشیه اجلاس گروه هفت نیز بر ضرورت شروع مجدد مذا

برگزاری مجدد جلسه شورای دفاعی فرانسه به ریاست مکرون

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، پس از بازگشت از اجلاس گروه هفت (G7) در ایتالیا، جلسه فوق‌العاده شورای دفاعی این کشور را برگزار کرد. این نشست برای دومین بار طی یک هفته، به دلیل تشدید بحران و درگیری‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی تشکیل شد.

در این جلسه، مکرون اعلام کرد که محور گفت‌وگوها، وضعیت امنیتی اتباع فرانسوی و پایگاه‌های فرانسه در منطقه و همچنین بررسی تهدیدها و اقدامات احتمالی بیشتر خواهد بود. او تصریح کرد که امنیت شهروندان فرانسوی و یافتن راهکار برای مقابله با تهدیدهای جدید اولویت اصلی دولت فرانسه است.

مکرون هم‌چنین در گفت‌وگو با خبرنگاران بر لزوم بازگشت آمریکا به مذاکره با ایران تأکید کرد و گفت: «ما خواهان آن هستیم که ایران به سلاح هسته‌ای دست نیابد اما تغییر حکومت با حملات نظامی، بزرگترین اشتباه است و راه‌حل آن، آغاز فوری مذاکرات است.» او با اشاره به تحولات عراق در سال ۲۰۰۳ و لیبی پس از دهه ۲۰۱۰، این اقدامات نظامی را ناکارآمد و مخرب دانست.

این تصمیم‌گیری‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بامداد جمعه ۲۳ خردادماه، حملات رژیم صهیونیستی به تهران و چند شهر کشورمان، موجب شهادت جمعی از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم شد. پس از این حملات، رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند: «رژیم باید در انتظار مجازات سختی باشد و دست قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، آن‌ها را رها نخواهد کرد.»

تحولات اخیر بار دیگر بر اهمیت نقش مذاکرات و جلوگیری از جنگ و بی‌ثباتی بیشتر در منطقه تأکید دارد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی