تشدید مجازات همکاری‌کنندگان با دولت‌های متخاصم و عوامل نفوذی تصویب شد

در مجلس شورای اسلامی طرحی با دو فوریت تصویب شد که هدف آن تشدید مجازات افرادی است که با دولت‌های متخاصم همکاری می‌کنند یا عامل نفوذ هستند. جزئیات این طرح قرار است در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بررسی و سپس به صحن علنی مجلس ارائه شود. طبق این طرح، هرگونه ارسال اطلاعات، فیلم یا تصویر به رسانه‌های معاند که موجب تضعیف روحیه عمومی یا تفرقه شود، مصداق خدشه به امنیت ملی تلقی شده و برخورد شدید قضایی در

تشدید مجازات همکاری‌کنندگان با دولت‌های متخاصم و عوامل نفوذی تصویب شد

در روزهای اخیر مجلس شورای اسلامی ایران با تصویب دو طرح دو فوریتی به تشدید مجازات برای همکاری‌کنندگان با دولت‌های متخاصم و عوامل نفوذی پرداخته است. به گفته علیرضا سلیمی، عضو هیئت رئیسه مجلس، این طرح نه تنها افرادی را که با دولت‌های متخاصم همکاری رسانه‌ای و تبلیغی دارند شامل می‌شود، بلکه کسانی که در ساخت، حمل و نقل یا ترکیب قطعات پهپاد برای کشورهای متخاصم یا رژیم صهیونیستی نقش دارند را نیز مورد پیگرد شدید قرار می‌دهد.

در این طرح، ارسال فیلم، عکس یا هرگونه اطلاعات به شبکه‌های معاند یا بیگانه که به تفرقه و کاهش روحیه عمومی منجر شود، به عنوان اقدامی علیه امنیت ملی تلقی شده و مجازات سنگین‌تری نسبت به گذشته خواهد داشت.

تصویب دو فوریت این طرح‌ها نشان می‌دهد که مجلس توجه ویژه‌ای به مقابله با اقدامات نفوذی و کمک به دولت‌های بیگانه دارد. این طرح‌ها جهت بررسی بیشتر به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ارجاع شده‌اند و در صورت تصویب نهایی، پس از تأیید شورای نگهبان حالت قانونی به خود می‌گیرند.

رویکرد جدید مجلس، نمایانگر سیاست‌های امنیتی سختگیرانه‌تر در قبال اقدامات مشکوک و فعالیت‌هایی است که ممکن است امنیت ملی کشور را تهدید کند.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی