واکنش آرنه اسلات به انتقادات از لیورپول: «نظر خودم را دارم»

آرنه اسلات، سرمربی لیورپول، در واکنش به انتقادات اخیر نسبت به عملکرد تیمش تأکید کرد که به سروصدای پیرامون باشگاه آگاه است اما به معیارهای شخصی خود برای موفقیت تکیه می‌کند.

آرنه اسلات، سرمربی جدید لیورپول، پس از کسب تنها پنج پیروزی در ۱۸ مسابقه اخیر لیگ برتر انگلیس با انتقادات زیادی مواجه شده است. با این حال، اسلات در مصاحبه‌ای اعلام کرد که «نظر شخصی خود را دارم» و قصد ندارد تعریف مشخصی از «نتیجه قابل قبول» برای فصل ارائه دهد.

او همچنین گفت: «از صدای اطراف باشگاه خبر دارم اما به مسیر و فلسفه خود باور دارم.» این صحبت‌ها در شرایطی مطرح می‌شود که هواداران لیورپول انتظارات بالایی برای فصل پیش رو دارند و توجه رسانه‌ها نیز به عملکرد تیم معطوف شده است.

پس از یک دوران افول نسبی در انتهای فصل گذشته، اسلات ماموریت دارد تا لیورپول را به کورس قهرمانی بازگرداند و هواداران تیم امیدوارند با حمایت از سرمربی جدید، فصل موفقی پیش روی آن‌ها باشد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی