برگزاری راهپیمایی جمعه خشم و نصر در سراسر ایران

شورای هماهنگ تبلیغات اسلامی اعلام کرد راهپیمایی جمعه خشم و نصر در روز جمعه ۳۰ خرداد، پس از نماز جمعه و در سراسر کشور برگزار خواهد شد. این راهپیمایی به منظور اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی، حمایت از مردم فلسطین و محکومیت گستاخی استکبار جهانی انجام می‌شود و بیانگر انسجام و همبستگی ملی ملت ایران است.

شورای هماهنگ تبلیغات اسلامی در اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرد که راهپیمایی سراسری «جمعه‌های خشم و نصر» روز جمعه ۳۰ خرداد پس از نماز جمعه در سراسر کشور برگزار می‌گردد.

در این اطلاعیه آمده است که ملت بصیر ایران، به نشانه همبستگی، ایستادگی و حمایت از ملت مظلوم فلسطین و در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و رفتار خصمانه استکبار جهانی، به صحنه خواهند آمد. هم‌چنین این راهپیمایی واکنشی به توهین‌های اخیر مقامات آمریکا بوده و تجدید پیمانی با ارزش‌های انقلاب اسلامی و حمایت قاطع از اقتدار و انسجام ملی خواهد بود.

برگزاری این مراسم، علاوه بر محکومیت اقدامات صهیونیست‌ها، نمایش انسجام و وحدت ملی در دفاع از حقوق مظلومان جهان و بیان اعتراض ملت ایران نسبت به سلطه‌گری جهانی و جنایت‌های انسانی تلقی می‌شود. حضور گسترده مردم، صدای عدالت‌خواهی و مقاومت ملت ایران را به گوش جهانیان خواهد رساند و بر عهد وفاداری مردم ایران نسبت به آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید می‌ورزد.


  • Share via telegram
  • Share via whatsapp
  • Share via instagram

ارسال دیدگاه

بروزترین اخبار و مقالات ورزشی